10.06.17

V JINÉM STAVU


Táta při pohledu na moje první ušité šaty prohlásil, že jsou pro těhulku, z čehož vyplynula otázka, zdali nejsem v jiném stavu. Ne, nejsem (a snad ještě dlouho nebudu), jen jsem toužila po ušití si vzdušných a volných šatů s volánky na rukávech. Moc mě potěšily kladné odezvy na předchozí článek, v němž jsem je vyfotila pouze na ramínku. Tímto vám chci poděkovat za tak krásná slova! Šití šatů mě bavilo natolik, že jsem druhý den ušila další (prozatím jsem je sdílela jen na stories na Instagramu - viděli jste?). Možná vám je ukážu už v příštím článku rubriky ŠIJU S HUBERTEM. Mám v plánu ušít další, konkrétně krajkované. Zatím ještě nemám přesnou představu, a tak jen čerpám inspiraci na Pinterestu, ale jakmile se rozhodnu, pustím se do toho. Řekněte mi, s čím kombinujete šaty. Poslední roky nesnáším balerínky, podpatky a další pro mě nepohodlnou obuv. Nedám dopustit na pohodlnost tenisek. Byla jsem zvědavá, jaký vznikne outfit spojením šatů s novými roztomilými teniskami s vyšitými tenisovými míčky. Výsledek můžete posoudit sami. Mně osobně se kombinace šatů s jemnými teniskami líbí. Přitom by mě tahle kombinace ještě před pár lety vůbec nevyvstala na mysl a pokládala bych ji za nepřípustnou. Je zajímavé, jak se člověk vyvíjí, mění se mu vkus i chutě. A především i jak se móda stále posouvá dál a dál, nebo se naopak cyklicky stále opakuje, čím se mi zdá tolik zajímavá.


šaty - Hubert | boty - Reebok | kabelka - Aliexpress | náramek - Elizabeth's Creation




ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Pekne si tie "tehuľkovské" šaty zladila s teniskami..ja osobne som milovníčka opätkov, ale samozrejme rada si vezmem aj tenisky k šatám alebo sukni...aleee zistila som, že balerínky neznášam a vážne len deformujú nohu a vyzeraú čaptavo :D teda aspoň na mne :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé, si veľmi šikovná! Ja by som najskôr neušila ani kapesník :D A tie šaty sú super ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to :) Také mám jedny šaty, které jsou styl "alá pytel" :D Takže když je mám, tak si v nich trochu jako těhule připadám a proto je nyní téměř nenosím a spíš leží na ramínku, ale jednou na ně jistě ten pravý čas příjde :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šaty <3 miluju tenhle střih plus voláááánky <3
    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné šaty, jsi hrozně šikovná a je skvělé, že tě to baví a plánuješ šití dalších věcí. Miluji orginalitu, i když sama dvakrát originální nejsem. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou sú tie šaty nádherné a vôbec mi neprídu ako pre tehotnú :D Veľmi ti to pristane <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  7. Mne sa tie šaty mega pááááčia!!!

    OdpovědětVymazat