11.10.16

DOVE | POKOŽKA JEMNÁ JAKO KAŠMÍR S ŘADOU CASHMERE COMFORT

Pěkné úterý všem, dnes bych chtěla říct pár slov ke kašmírové řadě Dove, která je určena pro velmi suchou pokožku. Určitě vaše pokožka reaguje na ochlazování, a tak si zaslouží více péče. Už jste vypozorovali, čím vám tělo dává najevo své zimní strádání? V mém případě je to především třepení nehtů a suché ruce. I s tímto problémem bojuje řada Cashmere Comfort. Více se dozvíte ve zbytku článku.


ZNAČKA DOVE NABÍZÍ KOMBINACI POZNATKŮ PLYNOUCÍCH Z NEJNOVĚJŠÍCH DERMATOLOGICKÝCH VÝZKUMŮ V OBLASTI HYDRATACE POKOŽKY S VYŽIVUJÍCÍMI SLOŽKAMI A VŮNÍ, JEŽ PROBUDÍ VŠECHNY SMYSLY A NAVODÍ DOBROU NÁLADU. ŘADA DOVE DERMASPA CASHMERE COMFORT PROPOJUJE TĚLO A MYSL. V ŘADĚ DOVE DERMASPA CASHMERE COMFORT ZNAČKA DOVE PŘEDSTAVUJE SVOU DOPOSUD NEJÚČINNĚJŠÍ PÉČI. VAŠE POKOŽKA S NÍ BUDE VYŽIVENÁ, OBNOVENÁ A HEBKÁ JAKO KAŠMÍR.

POKROČILÉ SLOŽENÍ ŘADY CASHMERE COMFORT ZLEPŠUJE VZHLED A KVALITU POKOŽKY, ANIŽ BY ZTRATILA PŘIROZENOU HYDRATACI. POSILUJE JI DÍKY SCHOPNOSTI OPTIMALIZOVAT FUNKCE OCHRANNÉ BARIÉRY KOŽNÍCH BUNĚK UDRŽUJÍCÍCH SI SVOJI VLHKOST. TA JE PAK KLÍČEM KE ZDRAVĚ VYPADAJÍCÍ KŮŽI, V NÍŽ SE BUDETE CÍTIT SKVĚLE.


KRÉM NA RUCE
Luxusní, zklidňující a účinná receptura se vpíjí do kůže a technologie Cell-Moisturiers se dává do práce: opravuje, zjemňuje a hydratuje hrubá místa na kůži a dodává rukám tu nejlepší péči. S tímto krémem na ruce se dlaně zahalí do vln hebkosti. Aplikace je velmi snadná. Zanechává ruce krásné a jemné, pečuje také o nehty a kůžičku kolem nich. Uklidňující a účinné složení se rychle vstřebává, což ocení snad každý z nás. Sama nesnáším krémy, po nichž zůstávám upatlaná či mastná. Snad každý se chceme hned po aplikaci krému opět vrátit ke svým činnostem. Brání vzniku hrubé kůže i slabých a poškozených nehtů. Jakmile se krém rychle vstřebává, příjemně voní a pečuje i o nehty, jednoznačně u mě boduje. Tento malý pomocník se skvěle vejde do kabelky a můžu jej použít kdykoliv a kdekoliv. Za mě palec nahoru.


TĚLOVÉ MÁSLO
Kromě technologie Cell-Moisturisers je tělové máslo obohaceno o bambucké a kakaové máslo. Ihned po kontaktu s teplou pokožkou se rozpouští a dokonale se vpíjí i do nejsušší pokožky. Pokožka je viditelně obnovená a na dotek jemná jako kašmír. Tělové máslo doslova pohladí unavenou a vysušenou pokožku, zajistí intenzivní péči a příjemně provoní. Jeho hutnější konzistence je pro mě ideálnější než tekutější konzistence tělového mléka. Kvůli blížící se zimě si stále více uvědomuju, jak bude pokožka v mrazech trpět, a proto se toto tělové máslo pro mě stane jedním z nejpoužívanějších kosmetických produktů.


TĚLOVÉ MLÉKO
Tělové mléko Cashmere Comfort poskytuje péči o velmi suchou pokožku nejen díky vysoce hydratačním účinkům, ale i rozmazlujícímu požitku. Mléko je velmi lehké a pokožku intenzivně hydratuje. Výrobce uvadí, že zajišťuje rychlé vstřebání, díky němuž je mléko vhodné i pro ranní pěsticí rituál. Na pokožce se jemně rozplývá a rychle vsakuje. Pokožka je díky němu krásná a hebká na dotek. Ohledně hydratace a lehkosti musím jen a jen souhlasit. Ale můj názor se s výrobci trochu rozchází v bodě, kdy tvrdí, že se mléko rychle vstřebává a nechává pokožku hebkou. Netuším, jak je to možné, když mi tělové másloo i krém na ruce této řady vyhovují, že tělové mléko mě tolik neoslnilo. A to z jednoho prostého důvodu. Cítím se po něm ulepeně. Nedává mi to smysl, když je konzistence tekutější... Čekala bych upatlanost spíše u másla kvůli hutnější konzistenci. I tak ale na tuto řadu nechci házet špínu, protože máslo i krém na ruce jsou na jedničku.


Máte zkušenosti s některým z uvedených produktů?

PS: Ráda bych touto cestou pozdravila věrného čtenáře a kolegu Radima! :)

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Tahle řada se mi celkem zamlouvá :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Dove mám veľmi rada a tieto produkty rada vyskúšam :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc mě zaujal krém na ruce, v poslední době mám ruce velmi suché a to ještě ani nezačala pořádná zima, takže počítám s tím, že to bude furt horší :-/ Zrovna jsem domazala krém od oriflame, který byl nic moc, ted pár dnů používám Ryor, tak to snad bude lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto tvůj problém chápu. Tohle období ruce prostě vysušuje... Můžu se zeptat, jaký krém od Oriflame jsi měla? :)

      Vymazat