24.05.17

ZAMILOVANÁ DO NOVINEK LOVENATURE


Už jste postřehli, že jsem se objevila v aktuálním čísle Cosmopolitanu? Je tak parádní se vidět na stránkách časopisu. Pokud vás zajímá, jak ,,moje strana" vypadá, můžete se mrknout na můj Instagram, kde jsem zveřejnila fotku s vyfocenou stránkou. Stát před objektivem profesionála je obrovská a především zábavná zkušenost. Chtěla jsem se podělit o své nadšení a radost, a teď už k dnešnímu článku. Při prohlížení katalogu Oriflame jsem narazila na novinky značky LoveNature, kterým jsem neodolala, a nyní se na ně společně podíváme. Všechna tahle kosmetika na přírodní bázi se pyšní nádhernými a silnými vůněmi, které provoní celou koupelnu. Dejte mi vědět, zdali máte některé z produktů vyzkoušené a zdali s mými názory souhlasíte.



LEVANDULOVÁ SADA - zklidňující sprchový gel, tělové mléko a tělový peeling
Fialová sada sprchového gelu, tělového peelingu a tělového mléka obsahuje přírodní levandulový olej, který čistí pokožku a díky své vůni zklidňuje jak pokožku, tak mysl. Vůně levandule je velmi silná, a tak malé množství dokáže pokožku nádherně provonět.


AVOKÁDOVÁ SADA - zjemňující krémový sprchový gel a mýdlo v kostce
Krémový sprchový gel a mýdlo zanechávají pokožku nádherně hebkou. Díky přírodnímu složení je i u avokádové sady velmi výrazná vůně, která nemůže být snad nikomu nepříjemná.


MANDLOVÁ SADA - vyživující krémový sprchový gel a tělové mléko
Tělové mléko ze sady s mandlovým olejem jsem vyzkoušela jako první ze všech novinek značky LoveNature. Podrobila jsem jej těžké zkoušce, kterou podstupují všechna tělová mléka a tělové krémy v teplých dnech. Během prosluněných dnů jsou mé nohy sušší, ale před odchodem z domova se vyhýbám jejich hydrataci pomocí krémů a mlék, protože se snad všechny na sluníčku roztečou a moje nohy jsou jako jedna velká lepivá a mastná hmota - nic příjemného. Vystavila jsem proto tuhle mandlovou variantu sluníčku a byla mile překvapená. Nechci tvrdit, že se díky tělovém mléku staly moje nohy brněním proti umaštění, ale jistý kousek zázraku by se našel. Mandlový olej nohy opravdu nádherně zjemnil a na sluníčku obstál velmi dobře.


MALINOVO-MÁTOVÁ SADA - povzbuzující mýdlo, peelingový sprchový gel a tělové mléko
Nejvíc jsem se zamilovala do sady obsahující maliny a mátu. Od značky LoveNature jsem už v dřívější době používala maxi balení peelingového gelu s těmito přísadami a hodně jsem si je chválila. Tahle novější varianta malinovo-mátové sady taky nezklamala. Ta vůně je prostě neodolatelná!


OLIVOVÁ SADA - pečující tekuté mýdlo, sprchový gel a mýdlo v kostce
Spojení oliv a aloe vera na čichové centrum působí velmi příjemně. Přesně z tohoto obsahu, z toho spojení přírodních složek si dokážu vyvodit představu pojmu čistoty. Může to zní divně nebo vtipně, ale přesně takhle podle mě voní přirozená čistota. Jemná a v podstatě neutrální vůně, která navozuje příjemný pocit. Navíc tekuté mýdlo krásně zdobí umyvadlo.


SADA PRO SUCHÉ VLASY - šampon, kondicionér a olejová kúra
Dalším zajímavým spojením přírodních produktů je spojení pšenice a kokosu, které slouží k intenzivnímu zlepšení kvality vlasů, ochraně před jejich vysušováním a poškozením. Měla jsem poněkud strach z olejové kúry. Bála jsem se, abych po nich neměla vlasy mastné ještě víc, než normálně mám. Ale nestalo se tak. Kúra, silně vonící i přes obal, perfektně vlasy zhydratovala a po důkladném umytí nezanechala na vlasech žádnou stopu mastnoty. Kombinaci šamponu a kondicionéru, kterou momentálně pravidelně používám, dávám palec nahoru.


ŠAMPON PRO MASTNÉ VLASY
Kopřiva je snad tím nejznámějším pomocníkem v boji s mastnými vlasy. LoveNature obohatil šampon o citron. Po prvním umytí jsem se zhrozila, protože se moje vlasy na dotek zdály tvrdé, slepené a v mokrém stavu se s nimi špatně pracovalo. Ale po smytí šamponu, vyfoukání a rozčesání to byla zcela jiná pohádka. I přes ten zvláštní pocit při mytí mě šampon obrovsky oslovil, protože účinky jsou parádní.


JAHODOVO-LIMETKOVÁ SADA - osvěžující peelingové mýdlo a peelingový sprchový gel
Druhou příčku (po mátovo-malinové sadě) v oblíbenosti novinek LoveNature zabírá jahodovo-limetková sada. Přesně tato sada je tím případem, kdy bych se nedivila, že si spletu misku s ovocem se sprchovým gelem a zakousnu se do nesprávného :))). Přírodní jahodová zrníčka slouží jako jemný peeling, díky němuž je pokožka zbavena nečistot a odumřelé kůže. Vůně této sady by dostala 20 bodů z 10. Nádheraaa.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. túto radu mám veľmi rada :) napríklad po šampóne so šípkami a kondicionéry mám nádherne lesklé vlasy, ako som po žiadnom inom nemala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Taky už ji máme doma, ale nám celkem přijde, že ty balení jsou daleko menší :) Boží vůně mají. Celkově Oriflame mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k úspěchu! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na tyto novinky jsem se také koukala, zatím jsem odolala, ale asi si něco pořídím. Musí to božsky vonět a na léto, jako dělané. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jej to je super, ze si v Cosmopolitane, gratulujem :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasová péče s kokosem a malinovo-mátová sada by byla něco pro mě! ♥ Asi se po nich budu muset kouknout :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat