04.02.18

ZE ŽIVOTA KNÍRKU: VISÍM V ALBERTU, SMĚR BOLOGNA


Po sbalení věcí na cestu do Itálie se začínám stresovat, co jsem zapomněla, co jsem si nezabalila, co jsem nevytiskla a co mi bude na našem výletě v Bologni, Florencii, Benátkách a Pise chybět. Snad nic! Doufejme, že mě ještě nějaká vyšší síla osvítí a odjedu se vším potřebným. Tyhle stresy před cestou jsou pro mě nejhorší. Když nepočítám letadlo... A stejně vždycky něco zapomenu :)...



Opět provětrám svého roztomilého Suitíka <3! Tentokrát se o něj postarám víc než předtím, neboť si už nenechám drásat nervy při pohledu na pracovníky na letišti, kteří se zavazadly hází jako s míčem... // www.cestovnizavazadla.cz


Navštívili jste někdy DOX, centrum současného umění v Praze? Je to naprosto fascinující budova. Nenavštívila jsem žádnou výstavu (což budu muset napravit!), ale zúčastnila jsem se zajímavé tiskové konference a snídaně se značkami Aussie, Pantene, Oral B a Head&shoulders. Ty prostory mě opravdu oslovily. Doufám, že se tam v blízké době opět podívám. Co se týče tiskovky, byla skvělá. Měla jsem možnost vidět novinky zmiňovaných značek a vyzkoušet si je. Těším se na další testování :).




Zajímalo by mě, jestli je možné, aby mě někdy přestaly bavit proužky a puntíky. Co si budeme povídat... Vždyť jsou to ty nejlepší vzory! Už se nemůžu dočkat teplejších jarních dnů, kdy tuhle košili pořádně vyvětrám. // zakoupena na www.vyprodej-slevy.cz


V minulém týdnu jsem se rozloučila se svým šicím strojem. Martin mě začátkem roku překvapil nádherným dárkem - novým a lepším šicím strojem. Tak bylo načase dát tomu ,,starému" sbohem a otevřít srdce novému.


SELF - momentálně má nejpoužívanější přírodní kosmetika, která mě baví jak svým vzhledem, tak i účinky. Nespadá do nejlevnější kategorie kosmetiky, a tak s ní, já skrblík, šetřím, jak se jen dá! :)


Visím v Albertu!!!!!!! Všimne si toho asi jen člověk, který jde za tímto plakátkem cíleně. Ale i tak je to pro mě úspěch a velmi mě to těší. Takže kdo se chcete na mě podívat, můžete. Visím v super i hypermarketech Albertech. Na letáčku najdete i zajímavou soutěž! :)



Valentýn neslavím. Je mi zcela cizí. Pohlížím na něj jako na svátek cizinců a já, jakožto Češka, vyznávám spíše První máj. To ale neznamená, že mě občas neokouzlí něco z valentýnských kolekcí nejrůznějších značek. Letos jsem se zamilovala do těchto trenýrek od Elka Underwear.




ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Tak snad si nic nezapomněla :) Užij si výlet ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé to je skvělé, že visíš v Albertě, určitě přispělo k radosti.:) Jinak Pantene používám a je super. Hlavně kondicionér. A užij si výlet.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem asi jedna z mála lidí, která nikdy nemá cestovní horečku.. vždycky jsem tak nějak v pohodě, ikdyž letím třeba na druhou stranu země :D

    OdpovědětVymazat
  4. Žiješ si jak PÁN! ♥ :D

    OdpovědětVymazat
  5. Fakt dlouho jsem přemýšlela, co znamená slovní spojení “visím v Albertu”, až jsem ten článek musela rozkliknout a zjistit to!:D jinak tvůj výlet do Itálie Ti závidím, tyhle místa jsou kouzelná a klidně bych tam jela znovu :))

    OdpovědětVymazat