11.04.19

NOVÁ ŘADA WELEDA SKIN FOOD


Moje oblíbená značka přírodní kosmetiky Weleda přišla s novou řadou Skin foodu. Dosud byl známý pouze univerzální krém Skin food, jehož účinků si váží spousta lidí. Vytvoření celé řady Skin foodu, která zahrnuje klasický univerzální výživný krém, jeho lehčí verzi, balzám na rty a tělové máslo, se mi zdá jako skvělý nápad a věřím, že zaujme nejen svým přírodním složením šetrným k pokožce, ale zároveň i svou neodolatelnou vůní.



SKIN FOOD


Univerzální výživný krém s hojivými a regeneračními účinky je znám již více než 90 let a díky tomu se stal tradičním produktem Weledy. Nyní tento známý krém, který výrazně zlepšuje hydrataci pokožky, její pevnost, hladkost a regeneraci buněk získal nový obal. I s tímto novým obalem je Skin food nadále přírodního složení a opatřen certifikátem NATRUE - garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. I nadále tedy neobsahuje žádné syntetické látky. A i nadále je jeho multifunkčnost jedině k užitku. Hojí a hydratuje popraskané rty, podrážděnou pokožku kolem nosu, poradí si i se suchýma rukama či chodidly, slouží též jako výživná maska na obličej nebo jako podklad pod make up.


SKIN FOOD LIGHT


Nově vznikla i odlehčená verze oblíbeného univerzálního krému Skin food. Ta má oproti klasickému Skin foodu podstatně lehčí texturu, která pleť příjemně osvěžuje a dodává jí okamžitou hydrataci. Díky lehčí textuře je krém se slunečnicovým olejem a s výtažky z měsíčku lékařského, heřmánku a violky trojbarevné jemným krémem, který se oproti klasickému Skin foodu lépe a rychleji vstřebává do pokožky a zanechává ji jemnou, hebkou a zregenerovanou. Mně osobně tato lehčí verze v porovnání s tou tradiční vyhovuje víc, neboť si na krému vážím právě lehkosti a rychlé vstřebatelnosti.


SKIN FOOD LIP BUTTER


Mile mě potěšilo zařazení balzámu na rty do řady Skin food. Balzámy na rty používám z veškeré kosmetiky nejčastěji, takže tuto novinku vítám s otevřenou náručí. Skin food Lip Butter je první pomocí pro suché rty, kterým mimo přírodní výživy dodá i jemný lesk. Bohatá textura s lanolinem přináší rtům okamžitou úlevu a dlouhodobě je chrání před vnějšími vlivy v podobě mrazu či suchého vzduchu. Díky obsahu včelího vosku, který vytváří ochranný film, je citlivá pokožka rtů perfektně chráněná před vysoušením.


SKIN FOOD BODY BUTTER


Nová řada Skin food myslí i na intenzivní péči a výživu suché pokožky těla, a tak vznikl Skin food Body Butter s obsahem bambuckého másla. Toto tělové máslo s bohatě našlehanou texturou může na první pohled působit těžce, avšak zdání klame - je lehounké a krásně se do pokožky vstřebává. Přírodní složení se zmiňovaným bambuckým máslem, s kakaovým máslem a s výtažky z měsíčku lékařského, violky trojbarevné a heřmánku pokožku okamžitě zklidňuje, chrání ji před vysušením a zanechává ji hydratovanou a hebkou.

Už jste o této voňavé novince slyšeli?

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Ano, i jsem měl možnost produkty vyzkoušet a byla jsem nebo spíše jsem nadšená. Balzám mám neustále v kapsy a máslem ted natírám těhotenské bříško a paráda :-)

    MOJE TIPY NA JARNÍ LÍČENÍ

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě nezkoušela, ale vypadají zajímavě. :) Každý si je zatím pohvaluje.

    OdpovědětVymazat