18.05.19

VLASOVÁ PÉČE S HERBAL ESSENCES


Dostala se mi do rukou novinka v oblasti vlasové péče, která zaplnila pulty drogérie Rossmann. Tou novinkou jsou pestrobarevné produkty značky Herbal Essences bio:renew. Kolekce je zajímavá hned v několika bodech. První zajímavostí je užití přísad přírodního původu, které pomáhají umývat matné vlasy bez života. Velké plus vidím i v zodpovědnosti jak k životnímu prostředí, tak ke zvířatům. Všechny výrobky Herbal Essences jsou opatřeny certifikátem PETA, tedy cruelty free, což znamená, že žádný z nich nebyl testován na zvířatech. Šampony a kondicionéry, pro něž jsou typické výrazné a lahodné vůně, mají 100% recyklovaný obal, čímž bezesporu získávají na atraktivnosti. Jejich atraktivnost roste i se složením bez parabenů, silikonů či barviv.



Vlasová řada Herbal Essences s 90 % složek přírodního původu obsahuje celkem šest typů produktů, které se zaměřují na péči o vlasy z několika hledisek. Se šampony a kondicionéry můžete svým vlasům dopřát potřebnou hydrataci, intenzivně je vyživit, poškozené vlasy zregenerovat, s pomocí účinných složek zjemnit, perfektně umýt a dodat jim objem i lesk.

HYDRATACE
s kokosovým mlékem

Duo šamponu a kondicionéru oděné do tmavě hnědého kabátku vlasy intenzivně hydratuje a dodává jim exotickou vůni bílých květů, kokosu a vanilky. Tato hydratační sada byla zcela první, kterou jsem vyzkoušela, a tak se stala jakýmsi pokusným králíkem. Dominantní vůně kokosu mému nosu lahodí a vlasy si péči tohoto šamponu užívají.


VÝŽIVA
s květem mučenky a rýžovým mlékem

Hloubkovou výživu a vůni šťavnatého citrusu, lahodné mučenky a krémového květu pomerančovníku nabízí dvojice ve fialovém obalu. Obzvlášť poškozené či suché vlasy účinky šamponu a kondicionéru velmi ocení.


REGENERACE
s marockým arganovým olejem

Regenerační sada představuje obnovující péči pro zdravé, hebké a lesklé vlasy. Vůně ukrytá uvnitř modrého balení  je svěží a dominuje v ní citrus. Citrusová vůně se snoubí s exotickým kořením a krémovou vanilkou. S touto dvojičkou dopřejete svým vlasům jemnost a hebkost pomocí složek přírodního původu.


ČISTOTA
s bílou jahodou a sladkou mátou

Povzbuzující vůně máty, křehkých bílých jahod a šťavnatého červeného ovoce mě ze všech vůní Herbal Essences zaujala nejvíc. Avšak neoslovila mě jen vůně šamponu a kondicionéru Čistota, nýbrž i účinky, neboť právě po čistotě moje snadno a rychle se mastící vlasy prahnou nejvíc.



OBJEM
s bílým grapefruitem a sladkou mátou

Já osobně nejčastěji sahám po vlasové péči pro mastné a zplihlé vlasy, a proto kromě Čistoty jsem si oblíbila i duo pro objem, které voní po citrusech, mátě a broskvi. Po umytí jsou vlasy nejen velmi příjemné provoněné, ale i krásně vzdušné.


HEBKOST
se zlatým olejem z moringy

Milovníci ovoce si ,,pochutnají" na oranžové dvojici dodávající vlasům hebkost. Ovocná vůně pomeranče, kokosové vody a bílých květů se drží ve vlasech ještě dlouho po umytí. Složení produktů vlasy překrásně zjemňuje, a tak jsou na dotek obzvláště heboučké.









Vyzkoušela jsem všechny z výše uvedených produktů a nedokážu proti žádnému říct jediné křivé slovo, neboť mě všechny něčím oslovit. Obecně bych se k nim vyjádřila kladně především díky (pro mě) dokonalým výrazným vůním. Vůně jsou natolik intenzivní, že je cítím po celý den od umytí vlasů, což je pro mě osobně velké plus, neboť jsem milovník všeho voňavého. Přestože jsem spokojená se všemi produkty, mám jednoho jasného favorita. Nejvíc na mě zapůsobilo růžové duo Čistota, které mě prvně okouzlilo právě svou jahodovo-mátovou vůní. Vůně samozřejmě není vše, co mě zaujalo. Vítám i účinky šamponu a kondicionéru, díky nimž jsou vlasy opravdu perfektně čisté, hebké a zdravě lesklé.


A už jste mě viděli v aktuálním čísle Cosmopolitanu? Najdete mě tam právě v souvislosti s Herbal Essences. A zavítáte-li do Rossmannu, uvidíte mě i u šamponů a kondicionérů této značky. Společně s Rossmannem si můžete zasoutěžit o poukázku v hodnotě 10 000 Kč na nákup ve zmiňované drogérii a o 20 balíčků vlasové péče Herbal Essences bio:renew. Stačí si v období od 9.5. do 4.6.2019 koupit jakýkoli produkt této řady, schovat si účtenku a tu následně nahrát na stránky herbalessences.jenprozeny.cz. Další informace o soutěži naleznete přímo na microsite.

Článek vznikl ve spolupráci s časopisem Cosmopolitan

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Moc ti to tam sluší🙂. A tuhle řadu jsem ještě neviděla, ale asi se na ní mrknu😁! Díky za tip.

    Verča ze Ztracena v Praze I Co mi dělá radost?

    OdpovědětVymazat
  2. popis toho jahodového pro čistotu vlasů zní hodně lákavě, ale já mám poslední dobou značný problém s každým přírodním čistícím šampónem bez silikonů, šíleně se mi z nich mastí vlasy :-( Chápu, že už mám asi vlasy na silikonu závislé nebo nemají rády něco z těch čistících složek, ale prostě mám docela obavu zkoušet něco nového...

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku musím zkusit, už jsem se po ní dívala :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. No to zní dobře, a slyšela jsem že ten arganový olej je na vlasy zázrak. Co se týká pevnosti vlasů a vypadávání. S tím mám docela problémy jsem po dvou dětech a denně mi vypadá tak 150 vlasů a to už je prý dost. Co jsem se bavila s trichologem tak existuje taková metoda obnovy vlasů. Ale to už jen v krajních nouzich.

    OdpovědětVymazat