01.09.14

BELENTY | NOTEBOOK CASE

Brigáda je za mnou, pomalu se blíží začátek školního roku, a tak už začínám přemýšlet o koupi notebooku na vysokou školu. Abych připomněla či osvětlila mou otázku vysokých škol, jsem přijata do Pardubic a ještě čekám na vyjádření z Karlovy Univerzity, kam jsem podala odvolání kvůli dvou bodům do hranice přijetí. A teď mi povězte, co při koupi notebooku musíte ještě dokoupit? Anooo, tašku! 


Výběr tašky na notebook určitě není jednoduchý. Spousta lidí vzhledem k horší finanční situaci v obchodě popadne tu nejlevnější variantu a šťastně a spokojeně kráčí domů. Bohužel se po pár nošeních ten šťastný a spokojený výraz vytratí, protože se taška pod tíhou notebooku začne párat, rozpadat, sama otvírat nebo zlobí zip. A co následuje? Strach a obavy, že notebook někde při přepravě vypadne, spadne na zem a rozbije se. A člověk pak opět zavítá do obchodu a koupí něco podobného a stále se to opakuje.
Já v posledních dnech projíždím Heureku, Alzu apod, abych našla notebook, který by mi do školy postačil. Avšak stále nemám vybráno... Ale (až je to neuvěřitelné, protože 99,9% lidí si nejprve koupí notebook) už mám doma tašku. Určitě jste četli můj článek o pouzdru na mobil od značky belenty. Jsem s ním nadmíru spokojená, nikde se nepáře, je kvalitní, a tak jsem si řekla, proč bych si nekoupila i tašku na notebook od této firmy. Vybrala jsem si tašku stejných barev, Cream, jako mám pouzdro na mobil, takže se mi k sobě budou krásně hodit. Hrozně se mi líbí, protože vypadá elegantně a hlavně originálně. Troufnu si říct, že s takovým typem tašky potkáte málo lidí. Je sice na menší ultrabooky, takže budu muset volit menší rozměry, ale to vůbec nevadí. Tato aktovka spadá do kolekce HANDO Collection, která je specifická chytrým páskem pro provlečení ruky. Trochu jsem se obávala, že skrz toto ucho mi bude ruka klouzat a taška se bude špatně držet, ale mýlila jsem se. Pásek se k ruce hezky přilne a neklouže. Uvnitř má několik kapsiček - na uchycení notebooku, aby jen tak volně necestoval po aktovce, na peněženku či klíče a mobil, a jednu velkou kapsu na různé spisy a dokumenty. Pokud by vás zaujala tak, jako mě, můžete zvolit i druhou barvu Cognac.



ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Vypadá nádherně, ale pro mě moc drahé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta taška vypadá dobře, ale nikde nevidím pás přes rameno, což mě trošku zaráží a přijde mi to nepraktické na cestování, pokud bys jezdila až do těch Pardubic.

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta taška je úžasná! :) Moc se mi líbí ta kombinace barev.

    OdpovědětVymazat
  4. Tašku na notebook máš teda úžasnou :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je úžasná taška!:)

    OdpovědětVymazat
  6. je krásná! a i když nejsem za každou cenu pro praktičnost, tak si neumím představit, jak bych s tímhle fungovala při cestování do školy. za tu cenu tam vidím málo muziky. ale jako takové větší "psaníčko", je ten obal suprový!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ta je nádherná, přesně něco takového hledám!

    OdpovědětVymazat
  8. opravdu stylový kousek :) v tom se bude notebook nosit jako v bavlnce!

    OdpovědětVymazat