19.04.15

RECENZE | FACE UP

V únoru jsem se dostala k zajímavému přístroji, který zbrojí proti akné. Mohli jste o něm něco málo číst na Facebooku, kde mě už pár lidí prosilo o článek, ve kterém se vyjádřím o jeho účincích. Dnešek je tím osudovým dnem a ráda vám tento přístroj představím. Na Face up jsem narazila čistě náhodou skrze Facebook, kde jej stále komentovala známá. Několik týdnů jsem po přístroji pokukovala, zhlédla různá videa a čím dál víc mě uchvacoval, až jsem neodolala a objednala si ho. Po delší době používání vám tedy prozradím své zkušenosti. Držte si klobouky, jdeme na to, dnes vám nabízím recenzi na super přístroj určen k léčbě akné!

Charakteristika: Kosmetický přístroj pro léčbu akné - nová metoda, více než deset let výzkumu, 90% účinnost v klinických studiích, příjemná a jednoduchá aplikace. Objev brněnských vědců může lidem trpícím akné ulehčit život, omezit použití speciálních dermatologických krémů či farmak a ušetřit čas strávený u lékaře nebo na léčebných procedurách.



Můj názor: Nyní bych se s vámi podělila o své zkušenosti. Jak můžete číst výše, nejúčinnější je používání přístroje dvakrát denně. Toho jsem se zpočátku strachovala, protože jsem nevěděla, jak bude moje pleť reagovat na magnetické světlo, tudíž jsem byla opatrná. První dojmy byly děsivé. Blikající světlo červené barvy mě bolelo do očí, a tak jsem při aplikaci musela mít zavřené oči. Po prvním dni jsem neviděla změny (což je běžné, výsledky se dostavují po delší době a pravidelném užívání). Uběhly tři dny a já zpozorovala obrovskou změnu - byla jsem obsypaná pupínky snad na každém kousíčku obličeje. To byl další děsivý poznatek. Ale žádný strach, je pro to rozumné vysvětlení. Pomocí magnetického světla se všechny pupínky (i ty, které ještě nejsou na pokožce znatelné a teprve se vytvářejí v hloubi) dostávají na povrch. Ono světlo je laicky řečeno vytahuje z pokožky. Tím pádem je jasné, že v prvních dnech toho přístroj vytáhne tolik, že budete vypadat jako plodná půda pupínků. Nemějte strach a rozhodně to kvůli tomu nevzdávejte! Je to totiž součást léčby a brzy vše zmizí. Jakmile se všechny pupínky dostaly na povrch, nebylo těžké se jich zbavit pomocí různých mastiček, peelingů, čistících gelů apod. Další dny jsem přístroj přikládala na postižená místa a ten působil jako blahodárný lék. Velmi rychle pleť zhojil a nezanechal po pupíncích žádné nežádoucí jizvičky. Byla jsem překvapená, jak rychle se pleť hojila. Večer před spaním jsem přístroj použila a ráno se probudila s pocitem, že je pleť tak o 70% hezčí než byla večer. Jestli si teď říkáte, že to zní nereálně a působí to jako přitažené za vlasy, tak před vámi musím pokleknout a odpřisáhnout, že mluvím jen a jen pravdu. Po měsíci pravidelného používání jsem zkusila přístroj na pár dní odložit, zdali se něco změní. Nic se neměnilo, a tak jsem z dlouhodobého výsledku nadšená. Ještě bych dodala ještě velmi důležitou poznámku. Myslím si, že nejsem jediná žena, která trpí akné především kvůli hormonálním změnám a menstruačnímu cyklu. Vzhledem k tomu, že neužívám hormonální antikoncepci, není nic chemického, co by mou pleť zlepšovalo a zároveň ovládalo hormony uvnitř mého těla. Z toho plyne, že většinou před menstruací či během ní se mi vytvoří spousta pupínků v oblasti brady a čela. Proto mě nejvíce zajímalo, jak si s nimi přístroj poradí. Tomu, aby pupínky vznikaly, jsem nijak nezabránila, ale přístroj je rychle a zavčasu vytáhl z hloubi pokožky, a tak byly pryč dřív, než se rozrostly do obřích a nechutných rozměrů. A především se rychle zahojily a já díky tomu mám i své dny mnohem příjemnější :-).






Další info ve videu :-).

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Páni o tom jsem nikdy neslyšela.... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi hezky ti pomohl. Ještě jsem tento výrobek neviděla a jsem ráda, že s pletí nemám takové problémy.
    http://talktomymoustache.blogspot.sk/2015/04/face-up.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ako vidím tak to naozaj pomáha. Počujem o tom prvý raz! Úžas!
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se za odkaz výše. Kopírovala jsem stránku kamarádce, ona má problémy s pletí.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. To by se mi doopravdy hodilo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky o něm slyším prvně, ale vzhledem k ceně asi i naposled... :D moc se mi nechce dávat takové peníze za něco, co využiju tři-čtyři dny v měsíci :D Každopádně na tobě odvedl práci moc pěknou :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. O tomhle slyším prvně. Ale bohužel ta cena.. :(

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. O tomto som ešte nikdy nepočul, no vyzerá to ako múdry vynález! Akné ma trápilo najmä v mladosti, ale keďže si aj teraz sem-tam dám niečo nezdravé (+ stres z práce), občasným pupienkom sa nevyhnem... Vtedy by sa mi práve face-up hodil! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ten rozdíl je teda obrovskej, wow.. Šikovná mašinka..a stejně jako píše Patrik, pupínky mám hlavně ze stresu a nezdravého jídla..takže toto by to mohlo částečně vyřešit =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  10. popravdě bych tomu asi moc nevěřila, ale jestliže to na Tebe opravdu tak dobře působí tak teda klobouk dolů! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Face up prístoj vobc nezabera, možno trošku vysušuje stare vyražky ale nove sa tvoria nadalej za tu cenu neodporučam!

    OdpovědětVymazat
  12. To je taky dobrý, dva toroidy, vedle sebe a ejhle, máme tady vynález světového významu, kterej dokáže vyléčit i rakovinu u malejch zvířat. Co jim brání v tom, zvětšit přístroj a začít léčit lidi? V tom prvním článku, na akné, se píše o využití nekoherentního světla(řekl bych, že s koherentním radši neexperimentoval, protože by se mu přístroj prodražil, kdyby musel nakoupit laserové diody) takže si můžu, na plet svítit obyčejnou žárovkou a nebo lépe infražárovkou a výsledek bude stejný, jako v případě, toho udělátka a nějakou cívku s vypínačem si zvládne udělat každý. Taky nechápu, proč by to mělo vyrábět, dvanáct zaměstnanců, když je to v podstatě jednoduché a vlastně se, netají ani konstrukcí, v podstatě vše je vidět. A ještě bych se chtěl zeptat, opravdu na to dostal patent? A opravdu se dá podobná věc a výzkum financovat, z našich daní? Já myslel, že aby někdo získal patent. Tak jeho vynález musí fungovat a nebo se patenty vydávají, na kdejakou blbost. Hlavně, když se zaplatí poplatek Dík.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, mohla bych se zeptat, po jak dlouhé době co vyskáčí všechny ty pupínky zmizí?:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,
    prodávám přístroj FaceUp v aukci za 2.700,– Kč. Aukce končí 13. 1. ve 21 hod. Pro případné zájemce zde přikládám odkaz: http://aukro.cz/face-up-lecba-akne-i6671470088.html

    OdpovědětVymazat