20.10.15

HAT & COAT

O tom, že mám ráda klobouky, určitě víte. Bohužel jsem ale nikdy neměla odvahu si nějaký koupit. Většina pokrývek hlavy mi nesluší, protože mám prazvláštní tvar a velikost hlavy, takže je mi vše velké nebo to na mně působí neforemně. Teď jsem sebrala všechnu odvahu a klobouk si pořídila. Sice je mi trošku větší, ale nevadí mi to vzhledem k tomu, že si jej vezmu jen na určité příležitosti. I když kdo ví, třeba se stane každodenním kouskem. Mimo klobouk jsem si minulý týden koupila tento šedý kabát. Jela jsem do Prahy, abych si vyzvedla výhru v Adidasu (o tom jsem vás informovala na Instagramu). Měla jsem smůlu, protože kolekce StellaSport, na níž jsem měla nárok, byla téměř vyprodaná... Ale i tak jsem si domů něco odnesla a mám z vítězství ohromnou radost, obzvlášť když si mě vybrala porota stylistů. Při pobíhání po Praze jsem pochopitelně navštívila i obchody. Nevyhnula jsem se ani Bershce, kde jsem se ihned zamilovala do tohoto šedého fešáka. Co vy? Nosíte kabáty a klobouky?

kabát - Bershka | tričko - New Yorker | kalhoty - H&M | hodinky - 24TIME.cz | boty - CCC | taška - Poštovné zdarma | klobouk - Wayfarer







ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Klobouk mám jeden a kabát taky jen jeden, ale střídám ho s parkami =)

    PS: Gratuluji k výhře ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak tohle ti ohromně sluší, Niky! Jak klobouk, tak kabátek a tak celkově, konečně nějaký trochu elegantnější outfit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Klobúky sú na jeseni to najlepšie! Pristane ti :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle outfit ti moc sluší, hlavně klobouk. Nikdy jsem neměla odvahu vzít si ho na sebe. Šedý kabát vypadá krásně, koukala jsem na něj v Bershce. Já nosím taky kabát ale v takové hodně tmavě až černě modré.

    OdpovědětVymazat
  5. Kabat se mi hodne libi a tobe to v nem slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Co bych za to dala, vypadat takhle krásně v klobouku! Já když si ho v obchodě vždycky zkouším, tak vypadám fakt směšně :).

    OdpovědětVymazat
  7. Ten klobouk ti strašně sluší:))

    OdpovědětVymazat
  8. Celý outfit je krásný a klobúčik ti neskutočne pristane, tiež by som si chcela nejaký poriadiť:)...a kabátik je super!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. klobouk mám jeden a nenosím a kabáty nosím, akorát si ve všech přijdu obří :D... v bershce mají pěkné kabátky a ten tvůj je toho důkazem. ;) Pěkný outfit. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Jůů, máme stejný klobouk! :) ..akorát já na ten svůj ještě nesebrala odvahu, abych si ho vzala ven :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Joo šedivý kabát je prostě top!! :) Sliší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný kabátek :) moc ti to sluší :))

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  13. Klobúky nenosím, no tebe veľmi pristane, celkovo sa mi outfit páči.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  14. Můžu se zeptat, jaký je ten kabát na omak? Hebký/hrubší/kouše? Našla jsem ho na vinted, ale majitelka se ohledně materiálu tváří tak nějak všelijak... :D

    OdpovědětVymazat