15.10.15

NIKE KAISHI RUN + TENISKOLOGY

Dnešek bude ve znamení tenisek. Ráda bych vám dnes sdělila tři informace. Pokusím se je shrnout co nejstručněji a nejvýstižněji, abyste nemuseli číst půl hodiny (i tak se vždy rozepíšu a z původních pár slov je spousta a spousta vět). Takže šup, šup, jdeme na to.

1. Momentálně prožívám obrovské nadšení z nové věcičky. Konkrétně nadšení z přírůstku do mého botníku. Dříve jsem měla radši elegantnější styl, nyní si potrpím spíše na sportovnějším. Nejenže se ve sportovnějších věcech cítím pohodlněji, ale zároveň mám pocit, že mi sedí víc. Mám ráda především módní sportovní obuv, a proto teď častěji navštěvuji kamenné i internetové obchody nabízející známé sportovní značky. Při poslední návštěvě jednoho kamenného obchodu v Hradci jsem se rozplývala nad Nike Air Max Thea. Samotný hit Air Maxů jde mimo mě, přehnaně obrovské podrážky mi zkrátka nejsou po chuti (ale nikomu nic nezazlívám a pokud se vám líbí, jen je dál hrdě noste!). Ale některé typy módních sportovních bot mají podrážku nižší a celková stavba daného kousku se mi zamlouvá. To platí právě o Thea. Kromě nich jsem si oblíbila i Roshe Run, které si zhruba před půl rokem koupil Martin. Hodně si je chválí. Já před pár dny objevila typ Kaishi Run. Možná jste o nich slyšeli, ale já bohužel ne. Ihned mě ohromily. Ve svém botníku mám už červené Nike botky a přála jsem si ještě nějaké v univerzálnější barvičce. Nakonec jsem sehnala tyhle super Kaishi Run (ještě k tomu v dětské velikosti, tudíž levněji - není to super? - taky občas nakupujete v dětském oddělení, protože máte menší nožku?)

2. V souvislosti s teniskami bych vás všechny moc ráda pozvala na událost, která se bude konat příští víkend. Už i na svém Instagramu jsem zveřejnila fotku hned po převzetí balíčku s Nike Kaishi Run, na které jsou vyfocené botky a zároveň připsána v krátkosti pozvánka na tuto akci. Sneakers festival Teniskology se bude konat v Praze v sobotu 24.10. Teniskology aspiruje na největší prodejní veletrh tenisek ve střední Evropě. Budete mít možnost vidět Vinohradský Pavilon plný tenisek známých značek a 30 obchodů. Po celý den je uspořádaný i doprovodný program zahrnující show, výstavy, workshopy atd. Přímo na místě můžete potkat i několik slavných osobností, které event podporují. Už teď můžete soutěžit o box plný tenisek ve vaší velikosti. Více na teniskology.com. Já se na akci chystám ve společnosti se sestřičkou, takže se můžeme potkat :-).

3. Poslední dobou nejsem tolik aktivní jako dřív. Netuším, zdali jste to zaregistrovali či ne. Před dvěma týdny mi začala škola a jsem momentálně trochu zmatená a celkově mám pocit, že nemám tolik času. Cítím se jako stará babča, která si věčně stěžuje, že čím je starší, tím ji čas rychleji ubíhá. Právě tak to teď cítím a zdá se mi, jakoby den měl maximálně pět hodin. Každopádně mějte strpení, dejte mi chvilku, já se zase rozkoukám a zapluji do starých kolejí a zase budu aktivnější :-).

bunda, tričko - New Yorker | svetr, kabelka - Poštovné zdarma | kalhoty - F&F | hodinky, šála - Aliexpress | boty - Kelt







ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Ty botky jsou krasne!:) a co se teniskoveho festivalu tyče, nejspíš bohuzel nebudu moct :/ tak mi to alespoň někdo foťte :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné botky! :) A moc se mi líbí, jak to máš vše krásně vyfocené :)

    OdpovědětVymazat
  3. přemýšlím, jestli se mi botky líbí (stejně tak to mám ale i s Airmaxama). Líbí se mi třeba na sport, ale asi bych se neodvážila si je vzít jen tak k outfitu :) hezké!
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi pekné tenisky si si vybrala :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny outfit a Airmaxky sú skvelé!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Nike jsou krásný, já si koupila před 2 týdnama Nike na cvičení :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám nike moc v lásce, ale musím uznat že tahle černo-bílá kombinace je skvělá a outfit krásně ladí.. :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně tyhle boty ale v pánským jsem bráchovi koupila k narozeninám. Sama mám podobný styl akorát s květinovým vzorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Juu, boty super! A taky kalhoty :))

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný fotky, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já teď viděla u Janči z Boulevard de Prague na Instagramu ty Thea ve vínové barvě a ty mi sakra padly do oka! A to se jinak po teniskách vůbec nekoukám, já jsem na ten elegantnější styl :) Každopádně ti to sluší a s tím rozkoukáváním se a pocitem, že den má tak málo hodin, jsme na tom stejně...

    OdpovědětVymazat
  12. Sluší! Super bundička!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, to jsem zase já, ta kterou tak inspiruješ ke koupi plno věcí a ta, která má hodně podobný styl snad co se týká všech odvětví:D ozývám se po delší době, i přesto, že sem chodím pravidelně:)
    a teď už k teniskám:D ano, i já jsem ta, které Air maxy zas tolik neoslovily, ale pomalu a jistě jim přicházím na chuť:) Nike Roshe Run se mi ale líbí víc, spolu s Nike Kaishi a ted sem nově objevila Nike Air Max Thea, tyhle tři řady mi přijdou hrozně podobné, přemýšlím nad koupí právě těch Thea - zkus na ně mrknout:) jen mi přijde, že se u nás zatím moc neprodávají:( btw. žeru ty v pískový barvě:D
    Líbí se mi,že tyhle typy jsou jak sportovní, tak "normální" tenisky:D
    Jo a ta bundička je taky boží!

    OdpovědětVymazat
  14. Boty jsou obyčejné, jednoduché a elegantní! :)
    Skvělý článek :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat