05.11.15

SOAPHORIA | TĚLOVÉ SUFLÉ MILKY TOUCH

Dostala se mi do rukou snad ta nejvoňavější věc na světě. A to tělové suflé od značky Soaphoria. Konkrétně suflé nazvané Mléčné potěšení. Řekla bych, že tento název je přímo výstižný a prozrazuje vlastně vše, co suflé dokáže. V první řadě bych vysvětlila samotný pojem suflé. Určitě se spousta z vás už s tímto pojmem setkala, ale věřím, že jsou tací, pro něž je to španělská vesnice. Tělové suflé je náhrada za tělové krémy a mléka se zajímavou konzistencí pěny nebo vyšlehaného mléka. Konzistence se při vmasírovávání do pokožky změní na mléčnou až olejovou.

Proč o tom vlastně píšu? Mám pro to tři důvody. Prvním je inspirace pro vánoční nákupy. Hodlám napsat větší článek o vánočních dárcích pro vaše blízké. Opět bych ráda podala nějakou inspiraci v podobě fotografií a několika slov k výběru vánočních dárečků. A myslím si, že toto tělové suflé by byl velmi vhodný dárek pro maminku, sestru či babičku. Věřím, že ženy by takovou voňavou a pěkně hydratující věcičku ocenily nejen díky účinkům, ale také díky skvělému ekologickému balení, které už samo o sobě působí jako dáreček. Druhým důvodem je seznámení s pro mě doposud neznámou značkou. Soaphoria si zakládá na přírodní kosmetice s různými přírodními a především voňavými zdroji (a to v poslední době oceňuji víc než kdy předtím). Nejprve jsem výrobky této značky viděla pouze na internetu, ale vzápětí jsem navštívila i malý krámek, kde jsem měla možnost si ke všemu přivonět a následně zhodnotit značku obecně. Kdybych řekla, že jsem narazila na výrobek, jenž by mi nevoněl, lhala bych. A třetím důvodem, proč je Mléčnému potěšení věnován celý článek, jsou především jeho účinky, o nichž se už dozvíte níže v samotné recenzi.


SOAPHORIA - MILKY TOUCH - tělové suflé Mléčné potěšení
Popis: Mléčné potěšení skutečné potěší vaše tělo i mysl. Má krásnou vanilkovou a kokosovou vůni, která je velmi příjemná. Tělové suflé působí blahodárně na celé naše tělo. Obsahuje mléčné proteiny, vanilku a kokosový olej, který hlobkově vyživuje pokožku, hydratuje, dovává ji vitamíny a regeneraci. Kokosový olej má zklidňující účinky. Cítíte se unavení, nervózní a ve stresu? Odpočiňte si a věnujte se chvíli sami sobě. Kokos má afrodiziakální účinky a uleví tak mysli od těžkostí. Mléčné proteiny regenerují kožní buňky, vyživují pleť a stimulují krevní oběh. Pojďte s námi odpočívat po náročném dni.
Cena: 197 Kč
Mléčné potěšení je mé první suflé. Nikdy dřív jsem se s ním nesetkala, a proto jsem chtěla i vám jeho podobu vysvětlit. První dojem ze skleněné lahvičky byl přímo čarovný. Hodně oceňuji jednoduchý a přesto zajímavý design, a ten je dle mého názoru u Soaphoria geniální. Ekologické balení typu zavařovacích sklenic je prostě super. Obzvlášť když je doplněn a ozdoben červeným provázkem svázaným do mašličky. Vyšlehaná pěna uvnitř sklenice vypadala tak krásně, že jsem na ni ani nechtěla sáhnout a radši bych si celou sklenici vystavila v pokoji jako dekoraci. I přesto jsem měla v první chvíli menší pochyby, jak takovou pěnu nanesu na pokožku. Pěna je opravdu hodně vyšlehaná a už zchlazená, a tak není jemná a měkká, nýbrž tvrdší a při odebírání malého množství z obsahu sklenice jsem musela maličko přitlačit (ale nemluvím o tvrdosti kamene!). Jakmile se moje teplé ruce setkaly se suflé, okamžitě se konzistence pěny začala měnit. A když jsem suflé přiložila k pokožce, najednou jsem v rukou měla příjemně roztíratelné tělové mléko. Vzhledem k tomu, že obsahuje kokosový olej, je konzistence po zásahu tepla na bázi oleje. Tudíž maximálně hydratuje. Avšak olejové báze nemusí vyhovovat každému. Já je někdy ocením, někdy ne. Momentálně jsem suflé používala především na hodně suchá místa v oblasti ramen. Jednou za čas se mi tam vytvoří suché šupinky, které jsou nepříjemné na dotek. Společně s mléčným potěšením jsem se jich zbavila během tří použití. V této části těla jsem olejovou bázi ocenila, ale nedovedu si představit použít suflé například na ruce. Olejové báze se pomaleji vstřebávají, a tak bych po nanesení na pokožku musela nějakou dobu jen v klidu sedět, abych neopatlala vše, o co bych zavadila. Mám-li výrobek zhodnotit celkově, doporučila bych ho všem. Vůně, která je tak lahodná, vás příjemně uklidní po namáhavém dni, kokos a vitamíny vaši pokožku vyživí a zhydratují, a vy si budete moci v poklidu vychutnat čaj či kávu, zatímco suflé bude vykonávat svou práci.
Tělové suflé a další výrobky značky Soaphoria jsou k dostání ne eshopu NuSpring.



K Mléčnému potěšení jsem objednala i Bojovníka krásy, sprchový krém. Ten nemohu posoudit, co se účinků týče, protože jsem jej koupila za účelem vánočního dárku pro maminku. Snad se k této informaci nedostane a nezkazí mi překvapení :-).

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Obojí vypadá skvěle, Soaphoria je teď v blogosféře velmi často skloňovaná značka. Nejvíc se mi líbí přírodní složení

    OdpovědětVymazat
  2. Jedno tělové suflé jsem od Soaphorie vyzkoušela a nemůžu se ho nabažit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fúúha, sufflé jako tělové mléko, tak to teda..a pěkně zabalené. Ideální dárek..dík za tip =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. Ach néé, škoda, že si nejde přivonět přes obrazovku... :( Sufflé miluju a navíc v mléčném podaní, to musí být bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  5. No myslim si, ze se po nem asi mrknu. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi, že to je slovenská značka. Na zimu je to suflé moc příjemný, kůže po tom chrochtá, ale třeba na léto je to moc hutný. Je fakt, že takové suflé se za pár korun vyrobí i doma (což s radostí praktikuju). :)

    OdpovědětVymazat