24.12.15

VESELÉ VÁNOCE!

Moji drazí čtenáři, přeji vám krásné Vánoce, příjemně prožité svátky a ten nejlepší start do nového roku :-)!
Narozeniny a Štědrý den jsou dva dny v roce, kdy si nejvíce uvědomuju, jak ten čas letí (dokonce ani silvestr mě tolik nevyvede z míry jako Vánoce a narozeniny, ani nevím, jak je to možné...). Na co se o Vánocích těšíte? Já na pohádky! Rozhodně nesmím prošvihnout Princeznu se zlatou hvězdou na čele, Pyšnou princeznu i Šíleně smutnou princeznu a Grinche. Fascinuje mě, jak rychlým tempem a v jakém velkém počtu vznikají další a další pohádky. Bohužel nové pohádky nedokážu tolik ocenit. Starší pohádky mají své kouzlo, vyrůstala jsem u nich, a tak ve mně evokují různé vzpomínky, kdežto nové pohádky nejsou s mým životem nijak spjaté. To samé platí o vánočních koledách. Od mala jsem zvyklá na české koledy a anglické mi jsou více méně cizí (samozřejmě existuje spousta anglických vánočních klasik, které si ráda poslechnu).


Letos jsem stromeček vystrojila já. Vzhledem k tomu, že mám ráda jednoduchost a minimalismus, použila jsem bílou, černou a zlatou barvu. Pověšila jsem jen pár kuliček a celý strom oživila světýlky a zlatými zvonečky.



Díky letošním Vánocům jsem zjistila, že jsem se zbláznila do fotek se světýlky. Zkoušela jsem všechny možné věci nafotit v kombinaci se světýlky.


Jaká jsou vaše přání? Co si přejete najít pod stromečkem? Já už nic neočekávám a ani nežádám, protože jsme si se ségrou vybraly dárky v podobě nového pokoje. I přesto pod stromečkem najdu ještě několik skvostů od Martina a jeho rodiny :-).


Jeden dárek od Martina, který jsem si rozbalila předčasně, protože se mu nepodařilo ho kvůli jeho velikosti i tvaru zabalit, je tenhle super plyšový kamarád. Potvůrky Craftoholic jsem obdivovala snad při každé návštěvě Prahy a pokaždé jsem se u jejich pultu zastavila a tyhle roztomilé plyšáky obdivovala. Ani si nedokážete představit, jakou radost z něj mám!


Taky vás dokáže potěšit dárek jako překvapení? Předevčírem mi přišel balíček, o kterém jsem vůbec nic nevěděla. Jakmile jsem ho rozbalila, žasla jsem. Nejprve na mě vykoukl papírek s nádherným přáním příjemně prožitých Vánoc a s přáním spousty blogerských úspěchů v novém roce. A pod lístečkem se skrývala tato kosmetická taštička se sadou Essence Ultime od Schwarzkopf. Tímto moooc děkuju ^^!


Těším se na večerní úpravy vlasů, líčení a na výběr oblečení. Chci vám tímto dát do budoucna jeden kosmetický tip. Ohromně jsem si oblíbila růžový lak na vlasy Volumania Big Push Up od Got2b s vůní malin. Skvěle voní a účes skvěle drží. Netuším, jak udrží nějaké speciální účesy, protože si na ně nepotrpím, ale na obyčejné vlnky je super.

Ještě jednou všem přeji krásné Vánoce!

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Doufám, že i ty si užiješ krásné Vánoce a přeji hodně úspěchů v novém roce ! :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky a uži si tohtoročné Vianoce, čo najviac:)
    PS: So sestrou sa veľmi podobáte!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne! Wow a segra jaká uz je kočka :) pamatuju jak jsi začínala a ukecavala ji na foceni jako malinkou :)
    Vesele Vánoce i tobě Nikolko :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné Vánoce i Tobě Niki :) Dostala jsi krásný dárek od Martina i hezké překvapení

    OdpovědětVymazat
  5. Preji ti ty nejkrasnejsi Vanoce.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny príspevok :) Takto papierovo zabalené darčeky som si aj ja našla pod stromčekom. Je to podľa mňa veľmi milé a pekné. Prajem ti pekný zvyšok sviatkov a krásny Nový rok. :)

    http://everydaywithlola.blogspot.sk/2015/12/vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
  7. krásné svátky :)
    ty máš dva jorky? já je miluju :) naprosto nejúžasnější psí plemeno.
    over the knee boots

    OdpovědětVymazat