26.03.16

COAT / CARDIGAN

Během zimy jsem si velmi oblíbila svetry a kabáty. Jsem ráda, že zima nebyla nijak krutá a oblékat kabáty nebylo nesmyslné. Nyní jsem do své kabátové sbírky přidala další. Kde jsou ty časy, kdy jsem měla jeden kabát a stačilo mi to. Samozřejmě i teď by to stačilo, ale znáte to - všude mávají akce a slevy a já se chytnu jako moucha do pavučiny :-)... A proto jsem ulovila i tento. Sice jej výrobce popisuje jako kardigan, ale zdá se mi jako slabší kabátek. Zkombinovat ho zcela jednoduše k černým teniskám a oživit světle modrou kabelkou do ruky mi přišlo ideální a pohodlné. Poslední dobou si vážně nepotrpím na spoustu oblečení s nejrůznějšími vzory a barvami. Radši se držím jednoduchosti a především nižších cen. Během posledních měsíců přestávám sledovat blogy, jejichž obsahem jsou luxusní a drahé oblečení a doplňky, které si běžný člověk nemůže dopřát. Nedostává se mi od nich žádné inspirace. Ráda bych se tomuto tématu věnovala i více v nějakém samostatném článku společně s dalšími názory na bloggerskou komunitu. Zajímalo by vás to? Také si můžete všimnout vyžehlených vlasů, které pro mě nejsou až tak typické. Stále se totiž seznamuju s novou žehličkou, o které jsem už psala, a tak vám opět můžu podat echo, že se mi žehlička opravdu osvědčila. Užijte si prodloužený víkend a Velikonoce! :-)

kabát - UniLady | tričko, kalhoty - H&M | boty - Nike // Kelt | kabelka - Gate | hodinky - Larsson & Jennings  | náramek - James Troy design





ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Tímto outfitem ses úplně trefila do mého stylu :) Jednoduchost miluji a tenisky s tím kabátkem jsou skvělá kombinace.
    Jinak co se týče luxusnějšího oblečení a blogů zabývajících se tím, takové blogy mě ani nebaví číst. Určitě bych od tebe tento názorový článek ráda viděla.
    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že takový styl je mi opravdu nejbližší. Jsem ráda, že i Tobě se líbí :-). V takovém jednoduchém outfitu se člověk cítí opravdu pohodlně.
      Těší mě, že jsi vyjádřila svůj zájem o článek plný mých názorů na bloggování. Díky takovému zájmu se vážně budu snažit v blízké době jej sepíšu :-).
      Měj se krásně!

      Vymazat
  2. Naprosto perfektní outfit, ten kabátek je super a naprosto s tebou souhlasím o se týče blogů s obsahem který si zmiňovala, určitě bych článek uvítala! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za pochvalu :-). A stejně jako jsem psala výše Janče - určitě se článek v blízké době na blogu objeví. Váš zájem mě bude jen popohánět, a to je dobře! :-)
      Papapa

      Vymazat
  3. Tento uzasny outfit se libi i mne :) kabatek je nadhernej

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkně sladěné a ta světle modrá kabelka krásně oživuje celý outfit.

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit se mi moc líbí. Hlavně že jsi zvolila modré rifle a utekla trochu od té celočerné, tohle na mě působí hezky. Blogy které převažují luxusní kosmetikou a oblečením pro mě také nejsou inspirativní. To jsou inspirativní blogy pro malou skupinu lidí tady u nás. Vzhledem platům většiny obyvatel ČR i SR si prostě ne každý může dovolit koupit si např. tvářenku za 700 ,- a výše. Co je na tom inspirativního když si to člověk nemůže dovolit. Daleko větší obdiv dám tomu když se někdo dokáže perfektně obléct z věcí za pár šupů a nikdo by to ani nepoznal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celočerná je dle mého nadčasová a já ji zbožňuju :-). Outfity složené jen z černých kousků na mě působí extra dobře. Ale je pravda, že ne každý s tou nejtmavější barvou sympatizuje. Zhruba před pěti lety mi táta černou rozmlouval. Pokaždé, kdy jsme šli nakupovat, jsem sahala po černých věcech, protože se zkrátka nejlépe kombinují a zároveň se mi líbí. Vždy na mně chtěl veselé barvy jako červenou, žlutou, růžovou apod., ale asi před dvěma lety už přišel na to, že s tím u mě nepochodí :D...

      Vymazat
  6. Ten kabatek je moc kraasny:))

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten je nádherný :))) Sluší ti to :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  8. Já kabáty skoro celou zimu nevytáhla i v těch rádoby zimních mi byla zima.:D Toto bych také spíše jak ty přirovnama ke kabatku a moc se mi líbí, vypadá tak luxusně a hezky jsi to oživila tou kabelkou. Také přeji hezké Velikonoce

    Somethingbykatep

    OdpovědětVymazat
  9. Ten kabát vypadá vážně luxusně! A vyžehlené vlasy ti moc sluší :) Jinak co se týče té drahé módy, zrovna dnes jsem ve svém outfit článku psala něco na toto téma.. :D

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě k Tobě zaskočím na počteníčko, protože mě tahle bloggová problematika opravdu zajímá a trochu mě začíná děsit, kam se řítí... Jinak moc děkuju za pochvalu :-). A s vyžehlenými vlasy se teď opravdu cítím lépe, ale nejspíš to bude jen důsledek jakési vlasové inovace a za pár týdnů to přejde :-).

      Vymazat
  10. kabát vypadá výborně, škoda, že není o kousek delší, ke kolenům by byl pro mne ideální :)

    love the spring

    OdpovědětVymazat
  11. Kabátek je úžasnej!!! Nebo teda cardigan no, ten ti vážně sluší :) Jenže víš jak to je, mně by takhle neslušel. :D:*

    OdpovědětVymazat
  12. Vlasy, outfit... vše boží :) jako vždy :) nejsem moc na tyhle "beauty blogy", ale tvůj prostě navštěvuji pravidelně. Píšeš hezky, lidsky, na nic si nehraješ, tvůj styl oblékání je decentní, elegantní a prostě krásný. Opravdu moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, Tvůj komentář mě nesmírně potěšil ^^. Mám velkou radost, že se Ti líbí můj styl oblékání. A ještě větší radost z toho, že na Tebe působím lidsky a přirozeně. Ani si nedokážeš představit, co to pro mě znamená. Moc Ti děkuju a doufám, že nezklamu :-).
      Měj se překrásně!

      Vymazat
  13. Jůůů, ten je úžasný! Úplně jsem se do něj zamilovala :) Přesně nějaký takový bych teď taky potřebovala, poslední dobou se taky vůbec nemůžu nabažit kabátků. A máš moc krásné vlasy, to je radost pohledět! Jak je máš vyžehlené, tak to je fakt krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud Tě kabátek tolik okouzlil, můžeš si ho objednat :-). Přidávám přímý odkaz - https://cz.unilady.eu/zeny/vrchni-odevy/kardigany/damsky-kardigan-k257.html . Kabát je momentálně v akci. Teď jsem si díky Tobě všimla toho, že si eshop dokonce přidal mou fotku do katalogu ^^. Takže Ti děkuju za pochvalu i obecně za komentář, který mě dovedl k eshopu a zjištění, že jsem ,,modelkou" :-D :-).

      Vymazat
  14. ten kabátik je nádherný!! ja sama milujem sekáče a zľavy :)
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat