11.04.16

ONEST BALZÁMKY: NOVÁ ČESKÁ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA

Nevím, kde všude o nové značce Onest čtete, a tak bych ráda objasnila situaci. Tahle kosmetická značka s přírodním složením oslovila několik blogerek, aby jejich výrobky vyzkoušely ještě předtím, než půjdou do prodeje. Proto mělo několik z nás možnost se s touto značkou seznámit ještě dříve než běžný zákazník. Za takovou možnost mnohokrát značce děkuji a vám, čtenářům, bych dnes ráda sdělila své zkušenosti se třemi balzámky.


Nejprve něco málo o začínající české značce, která začátkem dubna vstupuje na trh. Velmi se mi líbí jejich přesvědčení, že věci mohou být přirozené, krásné a upřímné najednou. Abych řekla pravdu, u těchto balzámů to opravdu platí. Čili čistě přírodní složení, skvělý design a účinnost jsou hlavními body na seznamu cílů značky. Celý proces předvýroby a samotné výroby je prováděn u nás v České republice za pomoci českých přísad a šikovných českých ručiček. Na pomoc si přivolali i významnou fotografku Karin Zadrick, která spolupracuje s tituly Elle či Dolce Vita apod. Její fotografie mi sednou především proto, že si pohrává s černou a bílou. Tyto dvě barvy na mě působí velmi elegantně a sofistikovaně. A přesně to se odráží i na fotografiích pro Onest. Jaké přísady se do produktů dávají? Tradiční i moderní. Kombinují klasiku v podobě ricinového oleje či meruňkového oleje z jader se squalenem ze zelených oliv. Díky všem látkám balzámy nabízí hydrataci, odolnost, lepší hojení, zabraňují tvorbě vrásek, zajišťují pevnost a pružnost pokožky.


BRONZE ROSE LIP BALM/ PINK ROSE LIP BALM
Popis: Jemné balzámy na rty s lehkou konzistencí. Vyživují, hydratují a dávají rtům lehký nádech a lesk. Do každého kelímku jsme ukryli olej z plné hrsti okvětních plátků damašské růže, která balzámy inspiruje také barevně v jemném odstínu růžové a bronzově červené.
Cena: 310 KčJá osobně dávám přednost nebarvícím balzámům, i přesto si jejich účinky maximálně užívám. Bronze rose balzámek barví ze všech nejvíce, a tak zkrátka radši používám růžový a propolis. Můj problém tkví v tom, že mám velmi úzké rty, a tak jakmile balzám za pomoci prstu nanesu na rty, nikdy se netrefím jen na ně, ale i zapatlám i okolí pusy. Věřím ale, že na plných rtech i tento červeno bronzový musí vypadat skvěle. Růžový kalíšek už mám poloprázdný, protože jej skoro nedokážu dát z ruky. Ta vůně, velmi jemná barvička, která rty pěkně oživí a rozzáří, a především ty účinky, mě denodenně okouzlují.

PROPOLIS LIP BALM
Popis: Jemný balzám s lehkou konzistencí. Vyživuje, hydratuje a dává rtům jemný bezbarvý lesk. Hlavní účinnou složkou je včelí český med a organický propolis. Je lákařsky čistý, bez umělých aromat, parfémů a esenciálních olejů, rty regeneruje a chrání proti oxidativnímu stresu způsobenému volnými radikály.
Cena: 310 Kč
Můj jasný favorit mezi těmito třemi balzámky! Díky obsahu včelího medu a propolisu perfektně hojí nejrůznější ranky. Používala jsem ho na popraskaný koutek. Během pár dnů pravidelného mazání byl koutek téměř vyléčen. Použila jsem jej i na malou ranku na prstu, kterou jsem nešikovně uštědřila při své brigádě. I ta byla mnohem rychleji zhojena. Proto bych tento balzám neoznačila pouze za přípravek na rty, ale na jakoukoli malou ranku na těle. Výrobce nic takového neuvádí, ale já vám o tom z vlastní zkušenosti ráda povím :-).



Každý balzámek je zabalen do origami krabičky. Je to super nápad, který mě velmi okouzlil. Myslím, že je to velmi originální. Nevím o žádné značce, jež by něco takového vymyslela. A o designu snad ani nemusím mluvit. Černá, bílá a čistý minimalismus. To jsou pro mě nejlépe zvolené věcičky, které značce i produktům dodávají na sofistikovanosti. Všechny výrobky jsou tedy k dostání na stránce www.onest.cz od začátku dubna. Já bych za ně dala ruku do ohně, jsou vážně skvělé, ale udělejte si obrázek sami :-).

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Pro mě úplně neznámá značka, ale ty produkty vypadají naprosto úchvatně :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. O téhle značce čtu poprvé a ty krabičky jsou opravdu moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. osobně bych si balzámky nekoupila. Jsou totiž v kelímku a takové balzámy se většinou kvůli nižší hygieně používání rychleji kazí. Navíc pokud jsou přírodní, zkazí se ještě dřív. To je moje jediná výtka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se balzámky líbí, ty v kalíškovém balení, kam musím sahat rukou, používám tedy zásadně doma :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem o ni parkrát slysela a docela me i zaujala :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
  6. Už mám svoj objednaný tak netrpezlivo čakám kým príde. Produkty vyzerajú byť naozaj top kvality a dizajnu, tak sa naozaj teším :)

    www.simonazacko.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty vypadají fakt nádherně. Ráda bych vyzkoušela hlavně ten propolis protože mám časo suchý rty. I design je krásný. Vadí mi akorát že je to v kalíšku kvůli aplikaci.
    Simply Adele

    OdpovědětVymazat