10.05.16

DOVE | DERMA SPA

O řadě Derma Spa Uplifted jste už určitě slyšeli. Není to úplně ta nejžhavější novinka, ale ani se neřadí ke starému šrotu. Mám teď spoustu práce kolem školy a praxe, a tak bych vám tuto řadu chtěla v rychlosti představit a pak se zase věnovat jiným věcem. Ale nejdřív mám na vás jeden dotaz. Do diáře si stále zapisuju témata, nad nimiž přemýšlím, a napadlo mě, že bych své myšlenky ventilovala na blogu. Přemýšlela jsem nad názvem rubriky a docela se mi zalíbily ,,Úvahy nad vínkem". Bylo by to jednoduché. Jednou za čas bych napsala několik slov na určité téma. Vyjádřila svůj názor. Šlo by o tématu nejrůznějšího druhu. Nebude řeč jen o kosmetice a módě. I když těch se nejspíš také dotknu. Spíš bych řešila společenská témata. Co vy na to? Zajímaly by vás mé názory kupříkladu na náš národ, na mateřství apod.? :-)


Teď už tedy k samotné řadě Derma Spa Uplifted. Z této modro-bílé řady mám tři produkty - tělový olej, sérum a tělové mléko. Všechny produkty voní velmi jemně a uklidňují.

DOVE DERMA SPA TĚLOVÝ OLEJ UPLIFTED
Popis: Tělový olej DOVE Derma Spa Uplifted+ je velmi kvalitní kosmetický přípravek pro ženy, který pomáhá tím nejjemnějším způsobem zpevňovat pokožku vašeho těla. Olej obsahuje unikátní technologii Cell-M, která působí přímo uvnitř buněk a chrání jádro vašich kožních buněk. Výživný olej obohacený o přírodní rostlinné oleje dodává vaší pokožce potřebnou vláčnost, zanechává ji hebkou a pružnou. Nechejte klouzat saténově hebký olej po vašem těle a dopřejte si blahodárnou a uvolňující masáž po namáhavém dni. Jemná konzistence oleje se dokonale do vaší pokožky vstřebá, pokožku nezanechá mastnou ani lepkavou. Krásná vůně leknínů, okurky a čerstvých lístků fialky v kombinaci se santalovým dřevem, pačuli a sladkým pižmem nádherně vaši pokožku provoní, dokonale uvolní a příjemně osvěží. Nechte se hýčkat luxusní péčí jemného tělového oleje pro posilněnou a pevnější pokožkuÚčinky: Pravidelnou masáží tělovým olejem získá vaše pokožka optimální hydrataci a pevnost. Bude krásně vláčná, hedvábně jemná na dotek, zářící vitálním vzhledem.
Cena: 220 - 300 Kč
Já osobně si na tělové oleje nepotrpím. Pokud mám suchou pokožku, volím raději tělové mléka, protože oleje jsou na mě příliš mastné. A to je to první, po čem se jako zákazníci v drogérii budete pídit - zdali je olej opravdu mastný. Samozřejmě, že olejové složky jsou mastné, takže žádný olej není doslova a do písmene suchý. Lepší otázkou je - Jak se olej vstřebává? Při nanesení do dlaní a následném zahřátí máte v rukou opravdu mastný olej, ale jakmile jej přiložíte na tělo, rozetřete a chvilinku počkáte, olej se vstřebá a zanechává pokožku jemnou a hladkou, nikoliv mastnou. Proto, pokud po něm sáhnete, neděste se, že budete mastné jak pánvička od řízků. Absorpce do pokožky je rychlá a účinná, ale i přesto budu dál věrná tělovým krémům a mlékům. Aneb 100 lidí, 100 chutí :-).


DOVE DERMA SPA TĚLOVÉ MLÉKO UPLIFTED
Popis: Značka DOVE se již řadu let prezentuje na našem trhu kvalitními výrobky známými svým hydratačním účinkem. Nyní přichází s novou unikátní řadou Uplifted+ zpevňujících přípravků s přelomovou technologií Cell-M. Tělové mléko Uplifted zpevňuje pokožku tím nejjemnějším způsobem podle kréda firmy DOVE, která nyní spojuje spa zážitek s dermatologickou péči a přináší to nejlepší z obou světů. Klíčové benefity technologie Cell-Moisturisers *: Posiluje svrchní vrstvy pokožky a zachovává jejich hydrataci, významně zlepšuje vzhled pokožky po dlouhou dobu, pomáhá efektivně odstraňovat odumřelé buňky, zvyšuje funkci vnitrobuněčného přirozeného hydratačního faktoru pokožky, optimalizuje buněčný cyklus  a dospívání buněk, urychluje produkci nových buněk.
Cena: 130 - 180 Kč
Relaxační tělové mléko pro normální či zralou pokožku. Asi tak bych popsala tento produkt. Moje pokožka nepotřebuje velké množství zpevnění, a tak tuto položku nemohu hodnotit. Avšak hydratace je potřebná pro každou pokožku, tedy se zaměřím na ni. Mléko je velmi jemné a tekutější konzistence, která nemá problém se vstřebáváním do pokožky. Dove je znám velkými hydratačními účinky, a tak pokud jste sušenky, určitě po něm v drogérii koukněte.

DOVE DERMA SPA UPLIFTED MASÁŽNÍ ROLL-ON

Popis: Masážní tělový roll-on Derma Spa Uplifted+ představuje jedinečné spojení dermatologické péče a pocitu luxusního hýčkání. Tento jedinečný masážní roll-on hydratuje a zpevňuje pokožku již od prvního použití. Vlastnosti: hydratuje pokožku, zpevňuje ji, snadná aplikace.
Cena: 270 - 300 Kč
Za mě jednoznačně nejlepší hračička této řady. Mám tyhle roll-ony hrozně ráda. Při těch unavených dnech, kdy máte všeho po krk, je skvělé si odpočinout a namasírovat se pomocí roll-onu. Ne každý si můžeme dovolit masáže u profesionálů, a tak masážní roll-on nabízí řešení. V pohodlí domova si vytvoříte příjemnou masáž.


Kromě řady Uplifted přihazuju i Summer revived. Jedná se o dva samoopalováky. Léto sice buší na dveře a my se můžeme opalovat na jarním sluníčku, ale kdo říká, že tomu opálení nemůžeme napomoct?!

DOVE DERMA SPA TĚLOVÉ MLÉKO SUMMER REVIVED
Popis: Značka DOVE se již řadu let prezentuje na našem trhu kvalitními výrobky známými svým hydratačním účinkem. Nyní přichází s novou unikátní řadou Summer Revived tónovacích přípravků s přelomovou technologií Cell-M. Samoopalovací krém Summer Rev dark dodá vaší pleti přirozený opálený vzhled a zároveň ji dokonale zvlhčí a rozzáří. Může se používat i na citlivou pokožku, ovšem vždy je nutné se zároveň chránit ochranným krémem s UVA/UVB filtrem. Je připraven pro všechny, kdo touží po tmavším odstínuKlíčové benefity technologie Cell-Moisturisers: Posiluje svrchní vrstvy pokožky a zachovává jejich hydrataci, významně zlepšuje vzhled pokožky po dlouhou dobu, pomáhá efektivně odstraňovat odumřelé buňky, zvyšuje funkci vnitrobuněčného přirozeného hydratačního faktoru pokožky, optimalizuje buněčný cyklus a dospívání buněk, urychluje produkci nových buněk.
Cena: 140 - 170 Kč
Samoopalovací krémy a mléka používám minimálně. A to kvůli špatné zkušenosti s těmito produkty z Avonu. Nebudu si namlouvat, že se někdo z vás nerozčílil po nanesení samoopalováku. Většina z nich zanechává oranžové stopy na oblečení... Přesně proto je nesnáším a vyhýbám se jim obloukem. I přesto jsem zvědavá, zdali už někdo přijde se super samoopalovákem, který nezanechává stopy. Dove se s tím popral celkem šikovně. Samotné mléko má bílou barvu, nikoliv tu nepřirozeně hnědou. Za to rozhodně palec nahoru. Už tím působí sympatičtěji než ty oranžové hnusy. Při první aplikaci není vidět rozdíl. Ale používáte-li jej pravidelněji, dostaví se výsledky na přirozené úrovni. Nestane se z vás oranžový pomeranč. Samoopalovák dodá pleti o trochu výraznější odstín, který působí opravdu přirozeně. Používám jej zatím dva týdny a prozatím jsem neměla problémy s oranžovými stopami na oblečení. Snad to tak i zůstane :-).

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Úvahy nad vínkem zní skvěle a určitě takovou rubriku budu číst ráda :) Dove mám hodně ráda a celá tahle řada se mi líbí a určitě bych ji ráda vyzkoušela

    OdpovědětVymazat
  2. Ty samoopalovaky se mi libi stejne tak jak masazni dove😋😋😋
    Andreablog

    OdpovědětVymazat