17.05.16

ORIFLAME | TEKUTÉ MATNÉ RTĚNKY

Rtěnky nosím minimálně. Ale když už, tak chci, aby vydržely! Hlavně z toho důvodu, že si kolikrát ani neuvědomím, že jsem si rty namalovala rtěnkou, protože na to nejsem zvyklá. Pak to podle toho vypadá. Stane se mi, že na rtěnku zapomenu a po několika hodinách předstoupím před zrcadlo a teprve v ten moment vidím, že to, co dřív byly nalíčené rty, se nyní podobá puse klauna. Proto hledám rtěnky, které jsou odolné a dlouhotrvající. S tím tedy souvisí dnešní článek, který by vám mohl posloužit nejen jako recenze, nýbrž i inspirace.


TEKUTÉ MATNÉ RTĚNKY THE ONE LIP SENSATION
Popis: Tekutá rtěnka lehká jako peříčko s hladkým sametovým efektem. 10 okouzlujících plně krycích odstínů dlouho vydrží na rtech. Obsahuje zklidňující a zvláčňující ingredience, keré uchovávají hydrataci rtů. Všichni vám ji budou závidět! Výběr z 10 odstínů.
Cena: 199 Kč
Tyto tekuté rtěnky vzhledově připomínají lesk na rty. Možná jsem staromódní a vím, že se doba vyvinula, ale i přesto se tomuto srovnání nemohu ubránit. Každopádně jde opravdu o rtěnky a lesk je ze seznamu jejich vlastností vyškrtnut. Hlavní funkcí je zmatnění. Já osobně mám matné rtěnky radši nežli lesklé. Obecně matná rtěnka na rtech drží lépe než lesklá. Výdrž těchto rtěnech je velmi uspokojivá. Jakmile rtěnka zaschne, dělá minimální stopy, tj. zanechává stopy především při prvním kontaktu s jakýmkoli předmětem či pusou jiné osoby, ale později drží skvěle. Dá se tedy říci, že jakmile je první nános jemně a opatrně vtisknut do papírového kapesníčku, můžete si bez problému užívat dne nebo dovádět na nočních party, aniž byste se bály, že vaše rtěnka vytvoří ten, již zmíněný, klaunovský úsměv. Mám doma 9 odstínů z 10 a nejvíc musím vychválit především Coral Dream, Raspberry Cloud a Soft Mulberry.


Jakým rtěnkám dáváte přednost vy - lesklým nebo matným?

ZANECHAT KOMENTÁŘ