09.06.16

ORIFLAME | SADA NOVAGE TRUPERFECTION PRO ŽENY 20+

Zkoušky se na mě hrnou ve velkém. Nestíhám, a to vůbec. Příští týden bude ze všech nejhorší. Čekají mě čtyři zkoušky... Jsem opravdu zvědavá, jak ten týden dopadne. Moc slibně to nevidím. Každopádně právě z tohoto důvodu teď tolik nestíhám ani blog a to, co mě baví. Ani blog, ani sociální sítě teď nejspíš nepofrčí tak jako vždy. Ale věřím, že nikdo to tu neřeší natolik, aby mě za to ukamenoval :-).

Našla jsem si chvilku volného času, abych vám v rychlosti a stručně představila řadu péče o pleť, kterou momentálně používám. Mám ji už zhruba dva měsíce, a tak jsou výsledky skvěle viditelné a nebudu jen pět ódy na něco nesmyslného. Řeč bude o sadě NovAge Tru Perfection od Oriflame, která obsahuje denní a noční krém, sérum, oční krém, čistící péči a pleťovou vodu. Jen jeden z produktů nemohu zhodnotit, protože jsem jej v sadě nezakoupila, a to je pleťová voda.


DENNÍ A NOČNÍ KRÉM NOVAGE TRUE PERFECTION
Popis: Vyspělý výkonný denní krém s extraktem z perské akácie a výtažkem z kmenových rostlinných buněk acaí. Zajišťuje okamžitou a dlouhotrvající hydrataci; postupně odhaluje svěží, projasněnou pleť s minimalizovanými póry. Pomáhá oddálit vznik jemných linek a vrásek. Jemně parfémovano. // Vyspělý výkonný noční krém s extraktem z perské akácie a kyselinou glykolovou pomáhá postupně zdokonalit pleť tak, aby byla svěží, projasněná a s jemnějšími póry. Ihned zvyšuje vláhu v pleti a hydratuje po celou noc. Pomáhá oddálit vznik jemných linek a vrásek. Jemně parfémovano.
Cena: 499 Kč // 499 Kč
Denní krém má velmi jemnou texturu, která se dobře nanáší na pleť, Vstřebávání není zrovna nejrychlejší, ale nemyslím si, že by to byl přímo problém. Po pravidelném používání byly póry staženy, pleť zjemněna, vyhlazena a především projasněna. Největší plus na krému je dle mého názoru právě projasnění, které je viditelné už při prvních používání. // S nočními krémy bojuji. Snažím se je aplikovat na tvář aspoň každou noc před dny, kdy vím, že vytáhnu paty z domu. I tak se s pravidelností míjím. Jakmile se večer odlíčím, nanesu hydratační krém a na noční zapomínám... Ale i tak si občas vzpomenu a noční krém nanesu. Hutnější konzistence, typická pro noční krémy, mi maximálně vyhovuje. Krém je zároveň trochu chladivý, a tak pleť zklidní po namáhavém dni. Ráno je pleť projasněna stejně jako po použití denního krému, zhydratována a velmi jemná na dotek.


MAGICKÉ ZDOKONALUJÍCÍ SÉRUM NOVAGE TRUE PERFECTION // OSVĚŽUJÍCÍ PROJASŇUJÍCÍ OČNÍ KRÉM NOVAGE TRUE PERFECTION
Popis: Vyspělé výkonné sérum s extraktem z perské akácie a komplexem InstaGlow. Vyhlazuje pleť, zvyšuje projasnění a postupně pomáhá oddálit vznik jemných linek a vrásek. Lehké složení se snadno vstřebává a ihned zdokonaluje tón pleti. Jemně parfémovano. // Vyspělý výkonný oční krém s extraktem z perské akácie a kofeinem. Vyhlazuje první výrazové linky, zvyšuje projasnění a postupně pomáhá zmírnit otoky a tmavé kruhy. Pomáhá oddálit tvorbu vrásek. Hedvábné chladivé složení s kuličkovým aplikátorem. Bez parfemace.
Cena: 549 Kč // 304 Kč
Séra mnohdy používám radši než běžné krémy. Ani nevím proč. Možná na mě samotný pojem ,,sérum" působí poněkud profesionálněji. Zní to povrchně, ale opravdu nevím, čím to je. Sérum je jemně parfemováno, což při nanášení na pleť dodává na pocitu svěžesti. Řekla bych, že sérum se vstřebává poněkud rychleji než krémy, protože je mnohem jemnější a textura je spíše tekutější. Po pravidelném používání jsem zaznamenala zjemnění pleti a sjednocení tónu. // Oční krém je pro mě z celé sady nejúžasnější. Stejně jako noční krémy, tak i oční krémy nedokážu používat pravidelně. Ale tento mě k tomu dokopal. A proč? Protože je odlišný od očních krémů, které jsem doposud používala. Tento krém se nenanáší za pomoci prstů, nýbrž je opatřen chladivou kuličkou, která kůži očního okolí zbytečně nevytahuje do všech stran a tím nezpůsobuje ještě rychlejší stárnutí. Díky této kuličce jsem schopná ležet dlouho v posteli a po namáhavém dni si užívat ten příjemný chlad. A výsledky? Netrpím na kruhy pod očima, ale ráno mám vždy opuchlé oči, a právě s tím mi krém pomáhá. Díky chladivé masáži a projasnění jsou oči hned krásnější.


ZJEMŇUJÍCÍ PĚNIVÝ ČISTÍCÍ GEL NOVAGE
Popis: Vyspělý gel s technologií CellActive čistí do hloubky a pomáhá uchovat hladinu hydratace pleti. Zanechá pleť svěže projasněnou, hebkou a matnou. Bohatě pěnivé složení s jemnou parfemací.
Cena: 349 Kč
Gel používám především po odlíčení, abych odstranila nečistoty, které po odlíčení ještě zbyly. Je velmi příjemný na dotek a po napěnění a kontaktu s pokožkou člověk jeho jemnost ihned zaregistruje. Nejvíce jsem si všímala toho, zdali gel nevysušuje. Ať jsem používala jakýkoli gel na čištění pleti, vždy mou pleť vysušoval, a to hodně. I tento gel jemně vysušuje a musím po jeho smytí použít krém, ale je to v mnohem menším měřítku. I přes mírné vysušení zanechá pleť jemňoučkou a hladkou.

Celá sada je určena pro ženy ve věku 20+. Sada vytváří projasněný vzhled pleť, vyhlazuje první známky stárnutí a intenzivně hydratuje. Proti vráskám preventivně zbrojí a pleť celkově zdokonaluje. Celou sadu můžete koupit výhodněji za 1449 Kč. A pokud dáte přednost jednomu produktu, mohu jednoznačně doporučit oční krém :-).

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Dříve jsem Oriflame používala dost často, a krémy nebyly špatné, ale tyhle vypadají vážně luxusně.

    OdpovědětVymazat
  2. Celá tahle řada je vynikající a skvělá, určitě jí také mohu jen a jen doporučit :D

    OdpovědětVymazat