30.07.16

KOSMETICKÝ MIX ANEB CO VYZKOUŠET

Recenze na jeden jediný produkt se mi v mnoha případech zdají zcela zbytečné. Buďto k nim nemám co říct a stačí opravdu jen pár slov, nebo ani nestojí za zmínku. Rozhodla jsem se proto uspořádat do tohoto článku kosmetiku, která mě za poslední dobu opravdu oslovila. Jedná se o kosmetiku všeho druhu - na vlasy, na nohy, na pleť atd atd. Proto si každý může vybrat to, po čem právě kouká. Pokud i vy s nimi máte zkušenosti, určitě mi do komentářů své poznatky napište :). Přeji vám nádherný víkend! :)))


GLISS KUR SUMMER REPAIR
Popis: Gliss Kur Summer Repair šampon pro vlasy poškozené během letního období. Receptura s MONOI - KVĚTOVÝM VÝTAŽKEM a UVA/UVB filtrem regeneruje poškození vlasů, chrání je před škodlivým vlivem slunce a vysoušením, vrací jim jejich přirozený lesk a poddajnost. Gliss Kur Summer Repair regenerační sprej zlepšuje rozčesatelnost vlasů a regeneruje sluncem poškozené vlasy.
Cena: cca 89 Kč
Gliss Kur mám obecně mezi šampony nejradši. Zamilovala jsem si tuhle značku už někde v patnácti a a stále se k ní ráda vracím. Limitovaná letní edice přináší oranžová balení plná nádherné vůně. Ochrana před sluncem je důležitá jak pro pleť, oči, tak i pro vlasy. Pro nás v Česku je tahle ochrana naprosto perfektní, ale zabalila bych si šampon i regenerační sprej s sebou na cestu k moři. Avšak ochranu v místech, kde má sluníčko mnohem větší sílu, nemohu hodnotit. Nemáte někdo zkušenost? :)


VICHY MINERALIZUJÍCÍ TERMÁLNÍ VODA
Popis: Mineralizující termální voda Vichy, výjimečně bohatá na minerály, osvěžuje pleť, zmírňuje nepříjemné pocity, zklidňuje podráždení, chrání epidermis před škodlivými vnějšími vlivy, posiluje přirozenou obranyschopnost a urychlujte obnovu kožních buněk. Mineralizující termální voda Vichy má přírodní původ a není možné ji vyrábět průmyslově. Předtím než se dostane na povrch, při pomalém průchodu z hloubky křišťálově čistých magmatických skal v Auvergne, se Mineralizující termální voda Vichy přeměňuje a získává vzácné minerály, je čistá a blahodárná.
Mi
neralizující termální voda Vichy, přirozeně bohatá na 15 vzácných, blahodárných minerálů zahrnujících železo, draslík, vápník, mangan nebo křemík, je uznávaná pro své zklidňující, posilující a regenerační vlastnosti.
Cena: cca 199 Kč
Na tuto minerální vodu od Vichy jsem narazila čistě náhodou. A tahle náhoda mi skvěle hraje do karet. Ve zkratce můžu říct, že voda je velmi příjemná a jemná k pleti. Urychluje léčení malých ranek, nádherně hydratuje a osvěžuje. Je to super pomocník do teplých dnů, kdy oceníte osvěžení. Zároveň společně s příjemným zchlazením dostanete ještě skvělejší výživu pleti.


NATURE SECRET POVZBUZUJÍCÍ TĚLOVÝ PEELING S MÁTOU A MALINAMI

Popis: Voňavý peelingový gel s povzbuzující mátou, výtažkem z malin a abrazivními částečkami. Dodává pokožce energii zatímco se sprchujete a vyhlazuje odumřelé kožní buňky.
Cena: 229 Kč
Co říct k peelingovému gelu? Určitě se shodneme na tom, že o sprcháčích se nedá sáhodlouze povídat. Já tenhle peelingový gel zbožňuju především pro jeho vůni. Spojení máty a malin je boží! V nejnovějším katalogu Oriflame jsem si objednala další verzi, a to melounovou. Vůně, která vás při mytí doslova pohltí, bezvadně povzbuzuje jak tělo, tak i mysl. Navíc jemný peeling zbaví pokožku odumřelých kožních buněk. Důležitý bod - nevysušuje.


ZUBNÍ PASTY SIGNAL WHITE NOW GLOSSY CHIC & GLOSSY FRESH

Popis: Novinka značky Signal, zubní pasta Signal White Now Glossy Chic s patentovanou Blue Light technologií dokáže rozzářit každý úsměv již po jednom vyčištění a díky svému jedinečnému složení s obsahem Ultra-Shine Crystals zanechává zuby opticky bělejší a na povrchu lesklejší. Zubní pasta Signal White Now Glossy Chic je tak nepostradatelným pomocníkem během příprav na
večírek, kdy má často každá chvilka času vyhrazená pro zkrášlování cenu zlata. Oslnivý výsledek v podobě blyštivého úsměvu totiž dodává ihned. Signal White Now Glossy Chic navíc skvěle chutná, její atraktivní růžovo-modrá tubička se perfektně hodí do každé kabelky, a lze ji proto mít neustále u sebe. Dámy, které si oblíbily svěží příchutě, zajisté uvítají variantu Signal White Now Glossy Fresh v elegantním stříbrno-modrém balení. Kombinace bílých zubů, svěžího dechu a oblíbené rtěnky je zkrátka za každé situace tím nejlepším základem.
Cena: cca 82 Kč
Vyzkoušela jsem spooooustu zubních past. Různé značky, různé přísady i různé účinky. I přestože se snažím dát šanci i jiným značkám, nedokážu se odpoutat od Signalu. Pro mě je nejlepší, mně maximálně vyhovuje. Bělící novinky White Now Glossy Chic a Glossy Fresh mají super barevná balení, která v sobě skrývají dle mého názoru naprostý skvost. S takovými pastami se čistí zuby jedna báseň!


HYDRATAČNÍ MASKA NA NOHY FEET UP

Popis: Účinná hydratace pro suché, unavené a bolavé nohy s komplexem Intenzive Care, včelím voskem a bambuckým máslem vyživí a zvláční pokožku, obnoví ji a revitalizuje. Nechte působit nejméně 20 minut. Pro nejlepší výsledky nechte působit přes noc.
Cena: 179 Kč
Moje chodidla vypadají příšerně! Jestli něco zanedbávám, je to právě péče o nohy. A to se v létě ukáže hned, jakmile obuju žabky nebo sandály. A proč se o ně tolik nestarám? Protože většina krémů, které jsem vyzkoušela, zanechala chodidla mastná a musela jsem péči smýt. Hydratační maska Feet Up je zcela jiná a nemůžu si ji vynachválit. Vstřebává se rychle a zanechává chodidla nádherně jemná. Máte i vy vyzkoušený krém/masku na nohy, která se OPRAVDU vstřebává? Budu ráda za další tipy!


ZKLIDŇUJÍCÍ MICELÁRNÍ VODA 2 V 1 & ČISTÍCÍ MICELÁRNÍ VODA 2 V 1

Popis: Zklidněte svou pleť díky jejímu souznění s rostlinami! Souznění rostlin s pletí je klíčem k účinnosti péče o obličej. Odborníci Výzkumu Rostlinné kosmetiky Yves Rocher objevili novou zklidňující aktivní složku 100% rostlinného původu pocházející z rostliny sporýšovka východní, která je s Vaší pletí v přirozeném souznění (test in vitro). Vaše pleť bude zklidněna díky produktům řady Sensitive Végétal, která se chová jako rostlinná náplast pro citlivou pleť.Prvním krokem k získání dokonalé pleti je její důkladné čištění. Čistící micelární voda 2 v 1 odstraní make-up, přebytečný maz a nečistoty a zároveň tonizuje pokožku. Pleť dokonale odličuje. Vaše pleť znovu získá svěží a zdravý vzhled. Kosmetika Sebo Végetal byla vyvinuta pro speciální potřeby mastné pleti se sklonem k nedokonalostem. Řada obsahuje účinnou látku ze šišáku bajkalského, který pleť prokrvuje a zároveň čistí.
Cena: 299 Kč
Nejlepší micelární vody, jaké jsem za poslední dobu vyzkoušela. Dávkování pomocí pumpičky se mi hrozně líbí. Jedna pumpička vystačí na celý obličej, krk a dekolt. Obě vody jsou k pleti velmi jemné, příjemně voní a splňují přesně to, co výrobce slibuje. Stejně jako u jiných produktů YR je při nanášení cítit příroda. Člověk se po nanesení micelární vody cítí čistě a svěže. Micelárky vůbec nijak nevysušují.


LA ROCHE-POSAY EFFACLAR 
Popis: Effaclar čistící pěnivý gel: Mastná a citlivá pleť.
EFFACLAR Gel jemně čistí pleť díky čisticím látkám vybraným pro toleranci citlivé pleti. Odstraňuje nečistoty a přebytek kožního mazu, zanechává pleť čistou a svěží. Se zklidňující Termální vodou z La Roche-Posay, která působí proti podráždění - pH 5,5 - Bez mýdla - Bez alkoholu - Bez barviv - Bez parabenů.
Effaclar Duo + : Pleť se sklonem k projevům akné, ucpané póry, nadbytek kožního mazu.
Komplexní péče s posíleným účinkem proti pigmentovým skvrnám díky jedinečné látce Procerad ™. 
Nová textura: svěží, rychle se vstřebávající gel-krém, 24h hydratace a dlouhotrvající zmatňujíci účinek. Nemastný a nelepivý výsledek.

Cena: obojí cca 300 Kč
La Roche-Posay jsem vyzkoušela zhruba před třemi lety. V porovnání s ostatními značkami, které se soustřeďují na péči o problematickou/mastnou/smíšenou pleť, byla pro mě bohyní. A stále je. Čistící pěnivý gel společně s péčí používám zhruba dva měsíce a výsledky jsou skvělé. Nejenže na pleti nejsou vůbec cítit, nijak pleť nezatěžují, ale pleť zanechávají nádherně čistou a především jemnou. Po použití těchto dvou produktů chodím po bytě s rukama na tvářích a užívám si ty jemňoučké tváře :)).

Na co momentálně nedáte dopustit vy? :)

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Super clanek a krasne fotky, zaujal me ten peelingovy sprchac od Oriflame a micelarky YR :) Testovaci balicek od La Roche-Posay mam doma taky, tak jsem na nej zvedava :) Jinak na nohy muzu doporucit balzam od Weley (bilo-modra tuba), ten se vstreba doslova behem par vterin a krasne hydratuje :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek! I mě přijde zbytečné psát článek na jeden produkt proto je raději recenzuji hromadně.
    Sprchový peeling Oriflame máta s malinou mám ráda, je svěží a v tomto období je naprosto ideální. Meloun jsem také měla ale příliš mě neoslovil, neboť meloun nebyl cítit absolutně vůbec. Můj nejoblíbenější je levandulový, ten nemá chybu a určitě si ho koupím znovu. Pasty White Now ale starší verzi používám velmi ráda a opravdu je to jediná pasta po které je znát že vyběluje.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten tělovej peeling s mátou a malinami mě hned zaujal, miluju maliny! :D A čistící gel od la roche-posay jsem dříve také měla a vyhovoval mi. :)

    OdpovědětVymazat