05.10.16

ORIFLAME | PODPORA PŘIROZENÉ KRÁSY PLETI ANEB ECOBEAUTY

Řada EcoBeauty, která (jak už název napovídá) je složena z přírodních ingrediencí, mě velice zaujala, a proto jsem se rozhodla věnovat se jí nejen v koupelně, ale i na blogu. Celá řada získala certifikáty dokazující její přírodní složení. Certifikát Ecocert zaručuje, že v produktech jsou optimálně využity přírodní ingredience a minimální množství syntetických látek, a že společnost přispívá k využívání ingrediencí z kontrolovaného organického zemědělství. Balení jsou vyrobeny z papíru s certifikací FSC, pocházející ze zodpovědně obhospodařovaných lesů. Z toho všeho plyne, že celá řada používá minimální množství chemických látek, a proto neobsahuje parabeny.

Sada obsahuje dva produkty na čištění pleti - odličovací mléko (200 ml) a pleťovou vodu (200 ml), produkt pečující o oční okolí - tedy oční krém (tuba 15 ml), dále sérum (30 ml), a dva pečující produkty - pleťový krém (50 ml) a pleťový olej (50 ml). Celá řada má skvělý, jednoduchý a zajímavý design, který je každému produktu přizpůsoben dle přírodních složek, které v sobě ukrývá.


ODLIČOVACÍ MLÉKO
Krémové čistící mléko odstraňuje make-up a nečistoty z pleti. Obsahuje bio olej ze slunečnicových semínek a bio chrpovou vodu pro ochranu, zjemnění a zklidnění pleti. Bio chrpová voda obsahuje antioxidanty, které pleť chrání, zatímco bio olej ze slunečnicových semínek s mastnými kyselinami jí dodává výživu a pečuje o ni během čištění. Je vhodný i pro odstranění očního make upu, což je pro mě velkým plusem. Nechci při odličování používat milion produktů, ale zkrátka jen jeden, který zvládne odlíčit vše... Mléko má jemnou vůni již zmiňované chrpy a velmi příjemně se na pleť nanáší. Používám jej při každém odličování společně s vodou. Někdy se mi zdá, že odlíčení za pomoci vatových tampónků zabere spoustu času a především je zapotřebí většího množství tampónků. Nanést dostatečné množstvé mléka na pleť a smýt jej vodou je pro mě mnohem lepší alternativa. Po náročných dnech si užívám zklidnění, které mléko nabízí. Mléko je k dostání za 349 Kč.

PLEŤOVÁ VODA
Bio růžová voda tonizuje pleť, zatímco sacharidy z heřmánku ji pomáhají hydratovat. Kombinace obou složek má zklidňující účinky. Jemný toner zklidní unavenou pleť. Po použití odličovacího mléka používám tuto pleťovou vodu, která mně osobně z celé řady voní nejméně kvůli obsahu heřmánku. Vůně heřmánku pro mě není nijak okouzlující, ale to je čistě věc názoru a vkusu. I přesto jsou účinky pleťové vody skvělé. V kombinaci s odličovacím mlékem jsou pro čištění pleti ideální. A stejně jako u mléka si maximálně vychutnávám zklidňující účinky. Pleťová voda je taktéž za cenu 349 Kč.


OČNÍ KRÉM
Intenzivně hydratační krém pomáhá oživit a projasnit unavenou pleť kolem očí. Obsahuje olej z arktických brusinek a semínek rakytníku bohatý na antioxidanty, který pomáhá regenerovat pleť. Oční krémy obecně jdou mimo mě. Nerada bych se pouštěla do velkých rozumů, když o oční okolí pečuju minimálně. Proto zájemce, kteří tuto péči nepodceňují, je krém dostupný za cenu 329 Kč.

PLEŤOVÝ KRÉM
Olej z brusinek a ze semínek rakytníku je bohatý na dva druhy mastných kyselin, které si tělo neumí vyrobit samo. Tyto mastné kyseliny jsou důležité pro zdraví pleti a dodávají jí hydrataci. Olej dále obsahuje vitamin E pro ochranu pleti. Výsledkem je hebčí, hladší a jasnější pleť. Při nanášení na pleť je zapotřebí poměrně malé množství krému. Používám krém pravidelně každé ráno před líčením. Vůně brusinek a rakytníku mě vždy příjemně naladí. Tato pleťová péče je ta 549 Kč.

SÉRUM
Lehké chladivé sérum obohacené o bio olej z pupalky dvouleté a zvláčňující výtažek z aloe vera dodá pleti extra dávku hydratace a výživy. Snadno se vstřebává do pleti. Sérum jsem si z celé řady EcoBeauty oblíbila nejvíce. Především proto, že pleti dodává velkou dávku vláhy. Zároveň je pro mě i nejvoňavějším produktem sady. Cena 649 Kč.

PLEŤOVÝ OLEJ
Vzácný arganový olej je mimořádně výživný. Obsahuje lipidy podobné lipidům v pleti, uspokojuje tak její potřeby, pomáhá ji regenerovat a chránit. Výtažek z bavlníku obsahuje mastné kyseliny poskytující pleti další výživu a ochranu. Společně pomáhají zklidnit suchou, žíznivou pleť a zlepšit její kondici. Obsahuje vitamin E a základní živiny podporující regeneraci pleti. Olejíček se dá použít místo nočního krému. Přes den bych jej na pleť raději nedávala, protože přece jen je to mastný olej. Používám jej v případě nutnosti, tedy jen pokud je moje pleť opravdu vyprahlá a potřebuje hooodně zhydratovat. Na noc je opravdu ideální a během spánku dokáže pleti perfektně dobít baterky. K dostání za 749 Kč.


Celá sada na mě působí velmi sympaticky díky přírodnímu složení, krásnému designu a především i jisté univerzálnosti. Všechny typy pleti si v sadě najdou své. A ještě malá vsuvka, která by vás mohla potěšit. Brzy si o řadu EcoBeauty budete moci zasoutěžit na mém Facebooku! :)

ZANECHAT KOMENTÁŘ