02.11.16

KIEHL'S OBLÍBENCI V PÉČI O VLASY

Které části svého těla věnujete nejvíce pozornosti a dopřáváte maximum péče? Určitě se shodneme na tom, že pozornost věnujeme především obličeji a vlasům. Až potom se zaměřujeme například na oblast dekoltu či ruce a nohy. A teď trochu politiky! Pokud by se schválila novela s příkazem pečovat pouze o jednu část těla, určitě bych si vybrala vlasy :-). Díky bohu, že jsou na světě důležitější věci a (aspoň některé) zákony dávají mnohem větší smysl :-). Proto bych vám dnes chtěla představit mé tři pomocníky v péči o vlasy, které si momentálně vychvaluji ze všech nejvíc.


TIP: Pro dopravu zdarma nakupte u Kiehl'su za 1 500 Kč. K tomu dostanete ještě 3 vzorky zdarma.


OLIVE FRUIT OIL DEEPLY REPAIRATIVE HAIR PAK
Regenerační maska na vlasy
Olivový olej je dobrý nejen na pánvi, ale i ve vlasech. Suché a poškozené vlasy nádherně vyživí, zhydratuje a vyhladí. V kombinaci s avokádovým olejem, který je taktéž obsažen v této masce, vytváří nádhernou kštici plnou lesku. Pro masku mám vyhraněný jeden ten v týdnu, kdy ji nechám ve vlasech působit aspoň po dobu deseti minut. Občas s ní i spím. Celonoční regenerace jednou za čas vlasům dodá sílu.


MAGIC ELIXIR
Pro lesklé a zdravé vlasy
Momentálně se chystám na psaní bakalářské práce, která v sobě bude mít témata alchymie. Po prvním použití tohoto magickému elixíru jsem se neubránila představě, že mi jej namíchal nějaký alchymista z rudolfínské Prahy. Už po prvním použití jsem byla nadšená, protože tento žlutý olejíček dodá vlasům přesně to, co potřebují. Používá se před samotným mytím vlasů a nechá se působit aspoň deset minut. A výsledek je opravdu magický. Nádherně lesklé, zdravé vlasy, které s lehkostí rozčešete.


TEA TREE OIL SHAMPOO
Unikátní šampon na bylinné bázi pro hloubkové mytí vlasů
Kupuju si šampony na mastné vlasy nebo pro větší objem vlasů. Od Kiehl'su jsem vyzkoušela prozatím jen ten na mastné vlasy. Nejvíc si na tomto šamponu vážím povzbuzujícího efektu, kterého se pokožce hlavy po umytí dostává. Oproti jiným šamponům, co jsem vyzkoušela, si tento chválím především proto, že po jeho pravidelném používání jsou vlasy čisté a nemastí se po více dnů. Běžně si musím mýt vlasy obden. S tímto šamponem si můžu ještě další den dát volno od umývání.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. U Kiehls mě zajímá především jejich pleťová péče, ale pořádně si mě nalákala na ten magický elixír!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta maska nebo šampon by se mi líbil :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. wow o této značce slyším prvně :)
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  4. Ten tea tree oilovy sampon me velmi zaujal,mam problemy s kozni mykozou v oblasti hlavy a tea tree oil s ni uspesne bojuje takze ho mozna zkusim :)

    OdpovědětVymazat