30.10.16

BLACK WIDOW

V jednoduchosti je krása. Opět jsem se o tom přesvědčila, když jsem narazila na klasické hodinky značky Rosefield (můžete prohlédnout -zde-). Spojení černé barvy se zlatou vytváří dojem elegance a jemné ženskosti. Podle toho jsem zvolila i outfit, který jsem těmito klasickými hodinkami doplnila. Aby byl můj celkový look ještě více elegantnější, přizvala jsem na pomoc i klobouk, který jsem si objednala společně s dalšími výprodejovými věcmi z H&M. Zaregistrovali jste ten mega velký výprodej? Původně jsem plánovala objednat pouze tričko pro Martina jako dárek z lásky, ale skončilo to u klobouku, třech triček a jedněch šatů. Klobouk je pro mě novinkou v šatníku. Běžně pokrývky hlavy nenosím, protože moje hlava se jaksi nevyvedla a je příliš malá... V kšiltovkách vypadám jako blázen, v čepicích se ztrácím... Další novinkou na mně jsou chokery. Dřív jsem je z celého srdce nesnášela. A teď? Nosím je jak na krku, tak i na rukou. Zvláštní, jak člověk dokáže měnit názory. Ale o tom to je, ne? :-) Když jsem u těch názorů, nemůžu se ubránit otázce, jak se vám (ne)líbil první článěk Úvah nad vínkem :-). Dejte mi vědět a užívejte volnaaaa!

PS.: Na Facebooku si můžete zasoutěžit o ručně vyráběné šperky! 

kabát - Unilady | rolák,kalhoty - New Yorker | boty - Nike | kabelka - Xtremeshop | choker - Wayfarer | klobouk - H&M | hodinky - 2355.cz

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. hodinky se mi líbí, celkově i otfit, elegantní styl mám ráda:) Přesně tyto chokery jsem nosívala a zbožňovala je, tak rok, dva zpět jsem je vyhazovala, protože byly přetrhané... škoda:) Jinak k předchozímu článku nevím co říct, někdy k určitým věcem/tématům prostě názor nemám, nebo nad tím zase tolik nedumám...:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. já to mám naopak.. kdysi jsem chockery nosila pořád, teď nosím jen šňůrky, stužky, ale ty obyčejné plastové nemůžu ani citít :) jinak moc hezký outfit :) nad rosefieldky přemýšlím, ty růžové jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Černá a zlatá je nesmrtelno:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tá kabelka je úplne skvelá!! :)
    A inak, aj ja som si teraz kúpila svoj prvý klobúk :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat