07.04.17

POMOCNÍCI PRO OBJEM VLASŮ

Zajímalo by mě, kolik šamponů už prošlo mýma rukama. To číslo by bylo ohromné, protože šampon mi moc dlouho nevydrží a musím stále kupovat nový. Dnes vám prozradím svoje zkušenosti s řadou Oxygen Moisture od značky Dove. Tento modrý design nepochybně znáte, nejedná se o žádnou novinku, která by čerstvě plnila drogérie. Ale já jsem takový opozdílek a zkouším ji teprve v těchto dnech. Ale čemu to vadí? :)



Modrá sada pro objem vlasů klasicky obsahuje šampón, kondicionér a masku. Určitě všem vrtá hlavou, co tedy dokáže vytvořit slibovaný objem. Může za to technologie Oxyfusion. Pro mě to jsou jen slova, jejichž význam je mi neznámý, a proto je pro mě hlavní vysvětlení. Technologie Oxyfusion vdechuje život jemným a zplihlým vlasům. Tak a tečka. Díky této technologii jsou povadlé vlasy mnohem plnější. Dřív jsem s nedostatkem objemu tolik nebojovala, zplihlejší vlasy mi nevadily. Ale teď, kdy se můj obličej značně zakulatil, jej zplihlé vlasy ještě více zvýrazňují...


Složení šamponu, kondicionéru i masky je vysoce hydratační, a tak si na účinky produktů nemůžu stěžovat. Na dotek jemné, hebké a zároveň provzdušněné vlasy jsou výsledkem. Dalším plusem je pro mě možnost každodenního použití, protože, jak jsem již zmínila, musím si mýt vlasy častěji, protože zároveň bojuju s maštěním. Vzhledem k tomu, že jsou produkty určené pro jemný typ vlasů bez objemu, nikoliv na typ mastný, nemůžeme čekat, že si s maštěním poradí tak jako šampony pro tento problém určené. I přesto myje krásně, o tom žádná.


Poslední věc, o které se chci zmínit, je vůně. Už jste si asi všimli, že se na vůně hodně soustředím. Někdy možná až moc... Ale zkrátka je pro mě příjemná vůně (čehokoli) nesmírně důležitá. Vůně řady Oxygen Moisture je velmi jemňoučká. Bohužel nevím, k čemu ji přirovnat, protože nepřipomíná žádnou (mně) známou vůni. Ale hlavní je výsledek, ne? A ten se mi teda vážně líbí! :)


Máte zkušenosti s touto řadou? :)

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Já jsem zkoušela jinou řadu a za mě opravdu super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tuhle řadu a vlastně možná žádný šampon od Dove jsem ještě neměla..ale určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je vůně u produktů taky důležitá, ať už se jedná o cokoli, třeba i krém na nohy :D. Od Dove teď používám sprchové gely, ty jsou úžasný. Mám ráda i Dove antiperspiranty a mohla bych vyzkoušet už i tu péči na vlasy, protože jsem slyšela chválu od slečen, kterým vyhovovaly a měly i stejný typ vlasů, takže i mě Dove vlasovka láká

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda bych tuto řadu vyzkoušela, musí být skvělá! :) Vlastně si ani nejsem jistá, jestli jsem někdy šampon od Dove měla, musím to napravit! :D :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Já docela Dove poslední dobou můžu, takže sdílím názor :). Sice jsem zvětšení objemu u mých vlasů mc nepozorovala ale jinak mi řada nijak nevadila :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to já jsem ještě větší opozdilec, doposud jsem od Dove nic na vlasy neměla, až teď mám poprvé sprcháč a deodorant.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ráda ty jejich vůně, jinak zůstávám věrná Aussie:)

    OdpovědětVymazat
  8. MI LU JU tento šampón! <3 Mám opravdu jemné vlasy, takže mi moc vyhovuje! Tu vůni... Také nevím k čemu ji přirovnat, ale je moc příjemná! <3
    Super článek! <3 :)
    ................................................................................................................................................................................
    Znám tě už moc dlouho a jsi mi hrozně milá a sympatická a hodňoučká (až je mi úplně blbý psát ti tohle, jak jsi miloučká! :D ) ! ♥ Mám tě moc ráda!!! ♥♥♥
    Mám také blog a je to něco, co miluju, a tak by mě nehorázně potěšilo, kdyby ses na můj blog podívala! Moc by mě zajímal tvůj názor!
    Uděláš mi tím největší radost na světě!
    Přeji ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky, super recenze, taky mám ráda některé produkty od Dove, i když teď se snažím dávat přednost spíš těm přírodním, a proto bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s tímto eshopem. Třeba jak je to s dodáním, kvalitou i přímo recenze na něco, co jste koupili. Díky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nejlepší článek

    OdpovědětVymazat
  11. To zní dobře, od Dove jsem měla jen nějaký hydratační krémy. Ale na vlasy zatím nic, docela by mě zajímalo jestli zabraňují i vypadávání a lámání vlasů. Jsem po porodu a ještě kojim a vlasy my padání docela nahusto, jestli to takhle půjde dál budu muset vyzkoušet něco takového ale spíš zatím hledám nějaké šampony, nebo různé vitamíny které by tomu mohly zabránit.Ale díky za recenzi :)

    OdpovědětVymazat