18.07.17

RADOST Z NOVĚ NAKOUPENÉ VĚCI


Bezesporu znáte ten pocit, kdy si domů nesete novou věc. Po ujití celé té cesty, která začíná prohlížením internetových i kamenných obchodů, pokračuje srovnáváním cen u nejrůznějších prodejců, a končí koupí samotného produktu, konečně vydechneme a naplno si užíváme danou novinku. Někdy je naše nadšení větší, jindy menší, ale ten pocit z pořízení nové věci je vždy stejný. Samozřejmě i já se vždy raduju. Tentokrát je moje radost tak obrovská, že stojí za sdílení.

čtvrtek 6.7.2017
Heureka nezvládá můj nápor. Tolik otevřených oken prohlížeče, tolikrát upravované vyhledávání, tolikrát upravován filtr. Políčko vhodné ceny zaškrtnuto. 152 výsledků. Brodím se tím.

pátek 7.7.2017
Tak jo, kašlu na Heureku. Podívám se do kamenných obchodů. Skvěle, není skladem... Objednávka byla provedena během odpoledne. E-mail mě informuje o přibližné možnosti vyzvednutí zásilky dne 11.7.2017.

pondělí 10.7.2017
Nemůžu se dočkat!

Vážně nemůžu!

Tolik se těším!!!

Snad ani nedospím!!!

úterý 11.7.2017
Čekám. Čekám. Čekám. Stále čekám...

A pak se to stane. Konečně si z obchodu odnáším pěkně zabalený balíček. Je vážně veliký a snad i těžší, než jsem předpokládala. Martin jako správný gentleman musí zasáhnout, abych si s pomocí balíčku neublížila, což by v mém případě nebylo nic nevídaného. Společně jej vyneseme do našeho pražského bytu, kam jsme se v prvních dnech července nastěhovali. Opatrně pokládáme balíček na zem. Opatrnost jde stranou při rozbalování, které spíše připomíná útok lva na svou kořist. A pak se obsah balíčku ukáže ve své plné kráse. Nádherná červená barva je tím prvním, co mě zaujme. A je to. Vykřiknu: ,,Můj první vysavač!"

Bláznovství level 10000000000000000000000000 :))))))

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Čítala som a čakala čo to teda nakoniec bude a to je vysávač :D musím povedať, že odkedy bývame s manželom spolu, tak sa aj ja teším z takých vecí ako minule moj prvý mixér! atd :) :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Napínavé až do konce :) vysavač bych ale nečekal :) ale je krásný, to se musí nechat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem celý článek čekala, co ti udělalo takovou radost a vysavač bych nečekala, ale zároveň tu radost chápu, taky by se nám domu nový hodil :D Původně jsem to tipovala na nový šicí stroj ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Tak vysavač jsem na konci nečekala :-D. Každopádně ať dobře slouží ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní19.07.17 6:54

    Z vysavače jsem takovou radost teda neměla, ani jeho výběr nijak neřešila... :) ale z mixéru, kontaktního grilu apod., joo to už jsem radost měla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vysavač jsem tedy nečekala :-D ale tu radost z balíčku znám a teď jsi mi připomněla, že by jmse si dom měli taky pořídit, ten náš to už trochu nedával :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem cely článek netrpělivě čekala, co to bude :D Vybrala si moc hezky :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat