01.08.17

DO ŠATŮ S NOVÝMI TĚLOVÝMI MLÉKY OD NIVEY


Jaký oděv přes léto oblékáte nejradši? Já jednoznačně šaty. Letos je mám snad ještě radši než kdy dřív. Pravděpodobně má na tom svou zásluhu Hubert, s nímž jsem si několik šatů ušila. Mít své originální kousky, které na nikom jiném neuvidíte, má něco do sebe. Podléhám šití stále víc a nových kousků přibývá. Zdá se, že letošní léto strávím převážně ve svých kouscích. K oblékání letních oděvů (nejen šatů) bezesporu patří péče o pokožku. Nejenže ji musíme chránit přes slunečními paprsky, ale zároveň ji musíme dopřát dostatek hydratace a výživných látek. Momentálně mými nejpoužívanějšími produkty v oblasti péče o tělo jsou novinky od značky Nivea, které bych vám dnes ráda obecně představila a dodala, proč mě právě tato tělová mléka natolik zaujala.

Nová řada tělových mlék je spojením pečujících olejů a podmanivých vůní. Máme možnost vybírat si celkem ze čtyř vůní - kakaa ve spojení s makadamiovým olejem, růže s arganiovým olejem, třešňovým květem smíchaným s jojobovým olejem a vanilkou s mandlovým olejem. Celá tato řada byla vytvořena za účelem intenzivní hydratace pokožky a zasloužené relaxace.




Jak jsem už zmínila, každé z jednotlivých tělových mlék obsahuje oleje. Možná by zde mohla vyvstat otázka, zdali jsou mléka mastné textury. Není tomu tak, díky bohu! Textura je opravdu mléková a velmi lehounká, takže na pokožce nevytváří žádný hutný dojem, ani nezanechává mastný film, neboť se ihned nádherně vstřebává. Z nejnovějších tělových mlék této řady jsem si nejvíce oblíbila kombinaci třešňového květu s jojobovým olejem. Těsně v závěsu je varianta vanilková. Jsem s mléky maximálně spokojená pro jejich úžasné vůně, důkladnou hydrataci a rychlé vstřebávání.


A jaké konkrétní šaty v těchto dnech nosím nejradši? Jak jsem již na začátku článku zmínila - ty od Huberta. Moje sbírka vlastnoručně ušitých šatů se stále rozrůstá, neboť právě šaty jsou oděvem, který šiju nejradši. Proč? Protože jsou pro začátky šití nejjednodušší.

ZANECHAT KOMENTÁŘ