27.08.17

ODLÍČENÍ TEPLOU VODOU


Jednou jsem se díky stáži ve vydavatelství Bauer Media dostala na představení novinek jedné nejmenované kosmetické značky. Necítila jsem se tam dobře. Kosmetika mě sice zajímá, ale nedodržuju všechna pravidla v používání kosmetických produktů a nejsem žádný profík, který by rozeznával nejrůznější rozdíly mezi produkty a značkami. Jsem smrtelník, který v této oblasti dělá spoustu chyb. Uvědomuju si to a nestydím se za to. Ono představení novinek v době mé stáže mě opravdu pobavilo, neboť si tam všechny kosmetičky klepaly na hlavu při vyřčení těch nejhorších prohřešků, jakých se ženy dopouštějí při odličování. Jejich debata byla pro mě nesnesitelná a jejich názory na ženy, které se perfektně neodličují pomocí nejdražších přípravků a pomůcek do nebe volající.



Proti ženám, jež kosmetikou žijí, nic nemám! Každý jsme nějaký, každého baví něco jiného a každý chceme jiné věci. Proto bych si nikdy netroufla říct například o kosmetičce, že všechno kolem kosmetiky moc řeší. I přestože se mi přístup takových lidí zdá zbytečně přehnaný, protože považuju za důležitější úplně jiné věcí, nedovolila bych si za to danou osobu soudit. Je to každého věc. Ale přístup a slova oněch zmiňovaných dam na představování novinek mě zarazily. Občas se ve mně vařila krev, protože pro ně to nejdůležitější v životě bylo perfektní odlíčení za tisíce korun... Jakmile jedna z dam pronesla větu: ,,...to mně přišla do obchodu ženská, která řekla, že se odličuje mýdlem a vodou", odpadla jsem úplně. Samozřejmě si uvědomuju, že pro pleť to není to nejlepší, ale co?! Nezdá se mi to jako problém světa number one, za něhož ho zmiňovaná společnost považovala. Div při tom výroku někdo nespadl ze židle... Už jen stačilo, aby někdo vykřikl, že ta zákaznice patří na hranici, protože odličovat se vodou a mýdlem je smrtelný hřích...


Z mých slov určitě hned pochopíte, že si s odličováním (a obecně s kosmetikou) velkou hlavu nedělám. Ráda poznávám novinky z kosmetického světa, zkouším je, ale nejsem žádný kosmetický fanatik, který by striktně dodržoval vše, co se má. A právě proto mě zaujala nová řasenka značky The One, jíž odlíčíte jen za pomoci teplé vody. Není potřeba odličovací mléko, odličovací tamponky ani rukavice a další. Tato řasenka dostala jméno No Compromise, neboť slibuje voděodolnost, žádné rozmazávání, žádné obtiskávání či roztékání. V první chvíli v mé hlavě vyvstala otázka: ,,Jak je možné, že jde odlíčit teplou vodou, když je voděodolná?" Po testování řasenky jsem tomu přišla na kloub. Studená voda řasence nijak neuškodí, ale teplá ji opravdu odlíčí. Řasenku jsem si oblíbila nejen díky možnosti odlíčení teplou vodou, ale i díky jejím účinkům, které jsou překrásně přirozené. Řasenka tedy vytváří jemné a přirozené řasy, žádné žmolky, žádné přehnané zvýrazňování. Pro mě je tahle řasenka bez kompromisů ideální, protože se stále snažím o jemné zvýraznění a podtržení své přirozenosti.

#rasenkabezkompromisu


ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Tiež sa odličujem pleťovým gélom a vodou, ups:) Zdá sa mi to praktickejšie najprv takýmto jednoduchým spôsobom zmyť to najhoršie a potom odličovačom už len dočistiť to, čo zostalo. Ak by som to mala robiť naopak, asi by som umrela. A nech kozmetičky padajú zo stoličiek, aj ja som len smrteľník, ktorému sa páčil tento článok:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si odličuji oči dvoufázovým odličovačem a zbytek pak dočistím čisticím gelem. Když však někam jedu a zapomenu na odličovač, nedělá mi problém si pleť omýt mýdlem :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. O řasence jsem už četla pár recenzí a všechny byly kladné, takže i ty jsi mi potvrdila, že je tahle řasenka dobrá a stojí za vyzkoušení. Myslím si, že nápad s tím, že jí lze odlíčit pouze vodou je skvělé a asi si jí také pořídím, aby viděla, jak bude vyhovovat mě :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. O této řasence jsem slyšela už docela dost i od jiných blogerek a tak si začínám pomalu myslet, že jí snad potřebuji vyzkoušet i já! :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Po dlouhé době zas něco od Ori objednám:)

    OdpovědětVymazat
  6. O tejto špirále som niečo počula, ale ešte som ju neskúšala :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat