13.09.17

OUTFIT ZA PÁR KAČEK


Outfit, který si právě prohlížíte, je složen jen a pouze z výprodejových kousků a z kousků ze second handu. Budeme-li chtít dopídit se částky, za kterou byl celý tento outfit pořízen, dostaneme se na částku 614 Kč. Myslím si, že taková částka je za celý outfit víc než přijatelná. Nejdražším kouskem je džínová bundička z výprodeje v H&M, stála 349 Kč. Obyčejné černobílé žabky jsem koupila za 170 Kč v CCC. A pak následuje velký skok - šaty stály jen 60 Kč. Ulovila jsem je v sekáči s názvem Hrabárna, který prozatím ze všech navštívených sekáčů chválím nejvíc. Ve stejném sekáči jsem koupila i tento vak na záda, který stál jen 35 Kč. Jeho původní podoba byla obohacena o dlouhé bílé třásně po stranách, jimž jsem nedokázala přijít na chuť, a tak jsem je jednoduše odstřihla a vytvořila tak vak na záda k obrazu minimalistickému. V tomto přetváření nenošených a starých kousků jsem našla velkou zálibu a navštěvování sekáčů mi přirostlo k srdci. Ráda bych v blízkých týdnech poznávala sekáče z nejrůznějších částí Prahy a postupně o nich sepsala článek, v němž byste se dočetli, jak na mě dané obchody zapůsobily. Věřím, že se tu najde někdo, kdo takové tipy uvítá :).


bunda - H&M | šaty, vak - sekáč | boty - CCC


ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Tak ty šaty jsou vážně boží! Já se do sekáče chystám už nějaký čas, ale vždycky není čas :D

    https://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné! škoda, že na podobné outfity už není počasí. :)

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit, ten vak je naprosto úžasný:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná outfit, zaujal mě ten vak, je neobvyklý a originální, takový jentak člověk nikde nenajde.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na článek s tipy na pražské sekáče se už teď moc těším :) Já secondhandy mám moc ráda, ale bohužel v Praze jich zatím moc neznám, tak bych to ráda napravila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Nedokážem uveriť tomu, že ten vak je zo sekáča! <3 Nádherný kúsok a celý fit je krásny!
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky, co to jsou za žabky? Akorát vybírám na léto, když jsou teď slevy :) https://www.eobuv.cz/damske/nazouvaky-a-sandaly/zabky.html hledám něco, co by šlo k spíš méně barevně výraznému oblečení. Něco jako máš tady. Děkuji

    OdpovědětVymazat