07.12.17

HŘEJIVÉ ÚLOVKY ZE SEKÁČE


Čtyři svetry ze třech různých sekáčů. To jsou moje nejnovější úlovky, které momentálně nosím nejčastěji. Stále více propadám rolákům a svetrům se stojáčky, a tak není divu, že všechny čtyři kousky mají právě tyto střihy. Stejně tak stále více propadám second handům. Nákupy obecně mě nebaví. Mnohdy při nich fakt trpím... Běhat po obchodních centrech není nic pro mě. Nejenže mě štve ten dav lidí, kterým by se člověk ani s deseti štíty neprodral, ale ani mě samotné oblečení neokouzluje. Vyjít si na procházku a cestou navštívit několik second handů, což jsou často jen malé obchody bez zástupů lidí, je pro mě podstatně příjemnější zážitek.

Po přestěhování do Prahy poznávám second handy z nejrůznějších koutů našeho hlavního města. A baví mě to! Opravdu hodně. Všechny prozatím navštívené sekáče si ukládám do paměti a jakmile jich bude dostatečné množství pro sepsání článku, vydám další díl článku POZNÁVÁNÍ PRAŽSKÝCH SEKÁČŮ (nyní si můžete přečíst mé zkušenosti s obchody s oblečení z druhé ruky na Praze 8 a 9 - před pár dny jsem objevila jednoho nováčka, který se skrývá v uličce na Palmovce, kousíček od tramvajové zastávky Palmovka, takže tam brzy zamířím a přidám jej do již zveřejněného článku).


Čtyři svetry, které mě v chladných dnech zachraňují krk, jsem koupila na třech různých místech. Jedním z nich je hradecká Hrabárna. Najdete ji pryč z centra Hradce Králové v areálu firmy Etcimex za supermarketem Terno. Zde jsem zakoupila světlounký svetr se stojáčkem za 20 Kč. Je sice trochu větší, ale jako oversize vypadá dobře. Příjemný materiál jen za tu nízkou cenu velkým bonusem. Modrý svetr jsem koupila v malinkém second handu u nás na vesnici a rovněž stál pouze dvacetikorunu. A nakonec hnědý a šedý rolák jsem zakoupila v Textilehouse na Karlíně v Sokolovské ulici v Praze, kde mě kus přišel na 50 Kč. Celkem mě nákup svetrů vyšel na 140 Kč. Super cena za čtyři svetry, no ne?

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Všechny vypadají super, ale nejvíc se mi líbí asi ten vpravo nahoře. :) Ten si umím představit i na sobě. Jinak hrabat se ve starých hadrech mě taky baví. Člověk nikdy neví, na co narazí. I když je někdy smůla, že najde něco hezkého, ale ve špatné velikosti. Takže si nemůže jednoduše sáhnout pro tu, kterou by potřeboval.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš vždy takové štěstí, tam najít tak skvělé kousky. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si v sekáčích našla kousky, které teď nosím nejradši a ani zdaleka mě nestály tolik, co v normálním obchodě. A kolikrát mají ještě visačky :) A dost často jsou to značky, které v normálních OC neseženeme :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné zimní kousky, opravdu bych neřekla, že je máš ze sekáče :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou super úlovky. Miluju svetry a nakupování v sekáčích. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné svetríky! Na svetríky ja v sekáči moc nemám šťastie
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle články ve mně vždy vyvolají chuť běžet do nejbližšího sekáče! :D Krásné úlovky, ten šedivý svetr úplně mluví k mé duši <3

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný svetry, měla jsi štěstí na pěkné úlovky Niki

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji svetry a všechny se mi líbí!:) Pěkný kousky jsi ulovila.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Tyjo, tohle je ze sekáče? Nádherný! <3

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. To jsou naprosto nádherný svetry! I já jsem relativně nedávno byla v jednom sekáči a teda tam rozhodně nebyly takovéto parády, jako jsi vyhmátla ty... Za to tedy klobouk dolů a musím říct, že máš na ty věci opravdu čich :) Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat