25.12.17

SEZNAMUJU SE S PŘÍRODNÍ KOSMETIKOU: 2SIS


Jak by zrovna mě nemohlo zaujmout něco roztomilého? Jsem zvědavá, jestli někdy ,,dospěju" a od roztomilých věcí si získám odstup. Zatím to tak nevypadá. Zatím mě roztomilé věcičky silně přitahují. A proto mě zaujala i slovenská značka přírodní kosmetiky, která vyrábí balzámy na rty, kondicionéry, sprchová želé, šampony a další voňavé výrobky. Dnes bych se s vámi chtěla podělit o své zkušenosti několika jejich produkty, které jsem si velmi oblíbila.


VLASTNOSTI


Kosmetické výrobky značky 2SIS cosmetics jsou čistě přírodní, tedy organické, bio, bez chemicky zpracovaných složek a bez umělých přísad. Zkrátka příroda. Jejich výrobkyně dbají na ekologii, a tak jsem všechny výrobky šetrné k přírodě, vyrobené z přírodních materiálů a bez palmového oleje. Nesmí chybět ani originalita - vždyť je to moderní ruční práce s příběhem a krásnou myšlenkou. Kosmetika není testována na zvířatech a je určena i pro vegany.

FILOZOFIE


Za 2SIS cosmetics stojí dvě ženy, sestry Martina a Katarína, které se rozhodly vydat se velmi zajímavou cestou. Chtěly do světa kosmetiky vnést něco překrásného, čistého a empatického. Což se jim dle mého názoru podařilo na 100 %. Zajímavé je i jejich logo, které se skládá z listu a kapky vody. Voda má značit čistotu, hygienu, život a jemnost. A list v logu znázorňuje přírodní složku, bio a absenci chemických přísad.










Největším lákadlem bylo SPRCHOVÉ ŽELÉ. Nikdy dřív jsem se s touto formou mýdla nesetkala, a tak moje poprvé bylo o to zajímavější. Hned po rozbalení krabičky se ven vanula překrásně slaďoučká vůně. Možná to bude znít vtipně, ale přesně takhle bych si představovala, že voní růžová barva :) (která je v želé obsažena). Při vyjmutí z krabičky jsem se trochu bála, že se mi celé želé rozpadne, ale nestalo se. Dobře drží tvar a jakmile prsty jemně oddělíte potřebnou část pro umytí těla, zbytek se ani nehne. A mytí s ním je prostě boží. Hrozně mě to baví! Voní po malinách a jahodách, které jsou plné potřebných vitamínů, minerálů a antioxidantů v boji proti akné či stárnutí kůže.
Další výrobek, který mě velmi lákal, byl TUHÝ ŠAMPON se stejnou vůní jako u sprchového želé. Je určen pro všechny typy vlasů, což je podle mě ideální. Občas se nemůžu rozhodnout, jaké kosmetické výrobky používat, protože nedokážu určit přesný stav svých vlasů nebo pleti. Jednou potřebuju šampon na mastné vlasy, jindy na objem. Někdy potřebuju krém na hydrataci pleti, jindy na pupínky. Takže tahle univerzální varianta mi vyhovuje. Šampon zajišťuje krásně lesklé a na dotek jemné vlasy. Za lesk a výživu můžeme vděčit jahodám a malinám obsaženým v šamponu. Kostival a kopřiva zase bojují proti lupům a podporují růst vlasů. A nakonec je v šamponu obsažen extrakt z mořské řasy, který vlasy zjemňuje. No a opět ta vůně, aaaach!
VLASOVÝ KONDICIONÉR je dokonale provoněn levandulí. Levandule zklidňuje pokožku hlavy, výtažky z vrby a kopřivy pak pomáhají v boji s mastnými vlasy a lupy. Tahle přírodní péče o vlasy je velmi jemňoučká, voňavá a především spolehlivá. Nemůžu si kondicionér vynachválit.
A nakonec BALZÁM NA RTY. Neparfemovaný balzám na rty je pro mě něčím novým a nevyzkoušeným. Pokaždé jsem si kupovala co nejvíce navoněný. Ale změna je život, že. Jemný neparfemovaný balzámek od 2SIS cosmetics je veganský. I v tomto produktu je spousta výživných, pečujících a ochraňujících složek. Kandelilový vosk chrání pokožku před vysušením a regeneruje ji. Bambucké máslo působí protizánětlivě a zvláčňuje. Kokosový olej pak dodává potřebné vitamíny a antioxidanty, které zabraňují stárnutí pokožky. Suma sumarum boží kousek!

Znáte tuto skvělou přírodní kosmetiku?

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Kosmetiku neznám, ale moc mě zaujala. Určitě bych ráda vyzkoušela ten tuhý šampon. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Presne želé sprchovací som si kúpila z Lushu a pekne pení a aj tuhý šampón som si tam kúpila a skúšala akurát predvčerom a tiež je super :) Ale o tejto kozmetike som nepocula ešte :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Od této přírodní značky jsem zkoušela zatím pouze jeden produkt a to sprchové želé s vůní medu a je dokonalé. Opravdu jsem z něj nadšená a plánuji vyzkoušet další produkty, nejvíce mě láká tuhý šampon.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchové želé by se mi líbilo. :) Zkušenosti, ale nemám.

    OdpovědětVymazat