25.04.18

PROUŽKY A PROUŽKY


Chybí mi šití. Aktuálně na něj ale vůbec nemám čas. Respektive možná by se nějaký čas na šití našel, ale vím, že jej musím věnovat důležitějším věcem, mezi něž do teď patřila příprava na poslední zkoušku před státnicemi a nyní příprava na státnice. Je mi víc než jasné, že po splnění těchto školních povinností si hned v té první možné chvilce sednu k Hubertovi a něco přešiju. Ráda bych se opět zaměřila na topy s odhalenými rameny, neboť jsou pořád velmi oblíbené. Z toho, co jsem doposud ušila a přešila, nosím nejčastěji tašky. Obyčejná látková taška vyrobena ze dvou starých košil ze second handu je pro mě ten nejpraktičtější doplněk, který se hodí ke spoustě věcem. Nedávno jsem ji sladila s lehkým svetříkem, černými mom džíny a světlými pohodlnými botkami. A opět jsem se řídila svým pravidlem - cítit se pohodlně.

mikina - vyprodej-slevy.cz | kalhoty - Reserved | kabelka - second hand & Hubert | boty - Reebok



ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Držím palce, nech to všetko v škole zvládneš :) outfit je taký príjemný, pristane ti! prúžky sú skvelé ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi šikulka! Ta taška je fakt božská a Hubert je skvělé jméno :D Držím palce ke státnicím!

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce. :) Outfit je opět perfektní.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Nacházím se v podobném období, ale zkoušky za sebou ještě nemám. :) Teprve to všechno přijde. Každopádně vím jaké to je a držím palce. A kabelka je super, jsi moc šikovná, tak snad se brzy ke své zálibě vrátíš.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný!! Právě jsem v úplně stejné situaci, takže narposto chápu. Hodně štěstí se školou, určitě to dobře dopadne! :)

    OdpovědětVymazat