09.07.18

ZAMILOVANÁ DO SUKNÍ


Nikdy dřív se sukně v mém šatníku neobjevovaly. Za nově vzniklý zájem o tuto spodní část oděvu vděčím (jak jinak než) Hubertovi. Díky šití, respektive přešívání, můj zájem o sukně vzrostl. A proč je tomu tak? Důvod je zcela prostý. Šít sukně je pravděpodobně to nejsnazší. Pokud tedy mluvíme o jednoduchém střihu s elastickou gumou v pase. Takže právě díky tomu aktuálně oblékám sukně častěji než kdy dřív. Mezi několika přešitými košilemi v sukni se v mém šatníku vyjímá i tato černá, kterou jsem si koupila před pár dny. Obyčejná černá sukně, tričko s odhalenými rameny, espadrilky, DIY taška přešitá ze staré sekáčové košile a pohodlný outfit je na světě. Co vy a sukně?

tričko, sukně - H&M | taška - second hand + Hubert (DIY) | boty - vyprodej-slevy.cz

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Já mám sukně moc ráda a tahle je fakt moc pěkná! :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  2. Čo mám na to povedať, už len nadpis ma zaujal.. lebo aj ja som zamilovana do sukni a naozaj ich zboznujem nosit :) ale moja laska k nim bola velka uz davno a ostavam im verna :)))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sukně je skvělá, věřím, že bude i pohodlná. :) Jsi moc šikovná.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Niekoľko sukní som si ušila aj ja, a musím len súhlasiť, že je to snáď tá najjednoduchšia vec na šitie. Naposledy to bola stará ockova nenosená košeľa prešitá na krásnu minimalistickú sukničku.
    Outfit je ako inak nádherný. Tie espadrilky ma zaujali hneď na prvý pohľad <3
    WOLF CHILD

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelá sukňa, ešte keby bola vo farebnejšej farbe, tak ešte viac! A sukňu by som si niekedy chcela skúsiť ušiť. Asi sa na to dám, zrecyklujem staré pánske košele, čo máme doma.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší :) a závidím ti Huberta i tvojí šikovnost!:) Já vím, že nemám trpělivost se cokoliv pořádně naučit, takže i pořízení šicího stroje by pro mě bylo jen plýtvání peněz...

    Já sukně a šaty měla vždy ráda... i ted je pořád miluji.. kalhoty/kratasy téměř nenosím... u sebe ve skříni najdu troje kalhoty - jedny černé společenské, jedny džíny, které mi perfektně sedí a pak jedny, které mi úplně nesedí a tak je stejně nenosím... kratasů tam nebude o moc víc... ale kolik mám sukní a šatů? :D Tak to spočítat nezvládnu... :D:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ráda čtu Tvoje velmi zajímavé články . Na fotce máš moc pěknou sukni. Já jsem se dočetla, že jsi si ji šila sama. Mrzí mě, že neumím šít jako ty. Proto musím oblečení na sebe kupovat. Nedávno jsem si objednala tady podobně řešenou sukni. Těším se nové články o Tebe. Hezký den. K

    OdpovědětVymazat