22.03.16

YVES ROCHER | ŠAMPONY PRO LESK A OBJEM ZA NÍZKOU CENU

Má smysl ještě zmiňovat, že značka Yves Rocher je pro mě ta nejvoňavější? Řekla bych, že tímto spojením slov musím být už zcela profláklá. Tak či tak mám pro vás dnes tipy na voňavé, účinné a především LEVNÉ šampony této značky. Nepotrpím si na drahou kosmetiku, kterou sdělám během měsíce. Výjimkou je snad jeden jediný šampon na mastné vlasy, který si tu syslím, seč mi síly stačí :-). Ale v drtivé většině případů se radši obracím na levnější varianty.


Proto vám s radostí doporučuju následující šampony určené pro zvýraznění lesku a zvětšení objemu. Nejčastěji si kupuju šampony na mastné vlasy, ale občas zabrouzdám i do vod již zmíněného lesku a objemu.

ŠAMPON PRO LESKLÉ VLASY & ŠAMPON PRO VĚTŠÍ OBJEM VLASŮ
Popis: Šampon pro lesklé vlasy obsahuje výtažek z měsíčku. Šampon pro větší objem vlasů Obsahuje výtažek ze slézu.
Cena: 69 Kč & 69 Kč
Zelená nádoba s obrázkem měsíčku v sobě skrývá mnohé. Lesk, velmi silnou vůni a svěžest. Přírodní složení šamponu přirozeně zvýrazní lesk vlasů (rozumějte, že žádný šampon nedokáže vytvořit lesk vlasů, který znáte z reklam - nic takového neexistuje, jsou to jen přehnaně nasvícené modelky - a co si budeme povídat, přirozený lesk zdravých vlasů je mnohem hezčí než ten uměle vytvořený, s nímž se setkáváme na plakátech a na televizních obrazovkách, kdy na nás svými vlasy mává slavná osobnost). Zároveň jsou vlasy po umytí příjemně vzdušné a svěží. Ani od šamponu pro větší objem vlasů nemůžeme očekávat ohromný objem v podobě tohoto obrázku (odkaz přímo v názvu). Buďme realisté :-). I přesto dokáže vlasům slibovaný objem dodat. Mám od přírody rovné a celkem i splihlé vlasy, a tak občas nějaký ten šampon pro zvětšení objemu uvítám. Tento se mi osvědčil a mohu ho všem splihulkám doporučit :-).


časopis - Cosmopolitan | kosmetická taštička - Wayfarer

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. To vypadá jako splněný sen za pár korun :-) Mám splihlé vlasy a pořád hledám něco na objem. Až půjdu kolem YR, nakouknu
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu můžu jedině doporučit :-). Samozřejmě je to individuální a nemusí Ti sednout tak dobře jako mně, ale myslím si, že za tu nízkou cenu se vyplatí ho aspoň vyzkoušet :-). Ale myslím, že budeš spokojená :-).

      Vymazat
  2. Zaujal mě ten na objem, protože jsem teď zkoušela masku na vlasy od Avonu a nějak mi nesedla a vlasy ztratily objem.. :( tak hledám něco co jim ho vrátí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z vlastní zkušenosti s Avonem vím, že kupovat si u nich cokoli z péče o vlasy nemá smysl. Celkově mi Avon nic neříká... Ale jejich šampony, kondicionéry a masky jsou vážně příšerné. Nebo aspoň já nikdy nebyla spokojená.

      Vymazat
  3. Tak ten na objem musím vyzkoušet, kdo by nechtěl pořádnou hřívu že!

    OdpovědětVymazat
  4. Yves rocher nikdy nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně šampony od Yvese Rochera jsou jako další na řadě které chi vyzkoušet už delší dobu. Už přičichnutí k šamponu je fakt super.

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě si asi pro jeden zajdu, za zkoušku nic nedám, díky za tip!:)

    OdpovědětVymazat
  7. S kosmetikou Yves Rocher zatím moc zkušeností nemám, ale šampony nevypadají špatně, i když já také koukám hlavně po těch na mastné vlasy :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mam hodne rada tyhle jejich sampony. Ted jsem spotrebovala na mastne ci poskozene vlasy.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Ja sa priznam, ze ich mam doma - dostala som ich na vianoce, ale este som ich neskusala :) Tak som zvedava :)

    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine. Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě mohu napsat jen - honem do nich! Jsou vážně super :-)

      Vymazat
  10. Ten na objem pouzivam taky a kdyz k tomu pridas jeste sprej pro objem od YR, tak je to bomba :))

    OdpovědětVymazat