03.05.16

JAK OŠETŘIT VLASY, KDYŽ MÁTE MÁLO ČASU

Než se rozpovídám o dnešním tématu - Jak ošetřit vlasy, když máte málo času - zajímá mě, zdali jsou mezi mými čtenářkami maniačky přes péči o vlasy a jejich totální protiklady. Chtěla bych se od vás dozvědět, jak o své vlasy pečujete, kolik této péči věnujete času, a především jak pečování o vlasy urychlujete apod. Bezpochyby každá z nás má dny blbec, kdy nic nestíhá, nemá na nic chuť a rozčepířené (nebo polámané) vlasy bez lesku nepřidávají na stavu pohody. Já si tohle zažívala především na střední, kdy jsem po škole přijela domů a během patnácti minut jsem opět odcházela. Občas jsem nedokázala znovu vyjít nespokojená se svými vlasy, a tak jsem je v rychlosti umývala. Bohužel jsem v té rychlosti nemohla použít žádnou vlasovou kosmetiku, která by mé vlasy vyživila a zjemnila. Proto jsem se často potýkala s problémy při rozčesávání. A kromě toho jsem se necítila tak dobře, protože se mi vlasy stále mírně cuchaly a neleskly se tolik, jako za použití pečujících výrobků.


Dny, kdy vlasům nemůžu dopřát potřebnou hydrataci, nesnáším. Už nesčetněkrát jsem zmiňovala, že si na péči o vlasy potrpím, a tak mě mrzí, jakmile vlasy jen umyju šamponem. Někdy ale prostě není čas na větší hokusy pokusy a šampon musí postačit. Pokud se v popise situací ,,ve spěchu" vidíte, mám pro vás tip. Jestli chcete svým vlasům dopřát rychlou péči, podívejte se po tří minutovém zázraku od Aussie. Konkrétně tento z řady Miracle Moist může 100 z vás získat k testování na stránkách aussie.jenprozeny.cz.


Popis: 3 Minute Miracle Moist na suché, poničené a trošku nešťastné vlasy. Pokud vaše vlasy potřebují kondicionér, dovolujeme si vám doporučit nás přípravek s olejem z australských makadamových ořechů. Kondicionérem je zvlhčíte, takže pak budou jemné, hladké a upravené.
Cena: cca 100 - 150 Kč
JoJoJOOO! Aussiečka jsou překrásně voňavé kondicionéry a šampony v super baleních, které se hodí pro všechny typy vlasů. Výběr je opravdu bohatý. Konkrétně 3 Minute Miracle Moist na suché, poničené a především trošku nešťastné vlasy (právě třeba z věčného spěchu), voní makadamovými ořechy, jejichž vůně se na vás přímo vyvalí zevnitř balení. Aussie jsou (dle mých zkušeností) zatím těmi nejvoňavějšími šampony a kondicionéry. Vůně při mytí vlasů zaplaví celou koupelnu. A výsledky? Zde platí jednoduchý vzorec - Nestíháš a i přesto chceš své vlasy pořádně vyživit a rozzářit? Sáhni po tří minutovém kondicionéru, který během tak krátkého času dokáže zázraky :).

Chcete-li tedy tohohle mazlíka vyzkoušet, určitě zavítejte na stránky aussie.jenprozeny.cz, kde si v rubrice Testování a soutěž o kondicionér jednoduše napíšete. Mimo to můžete vyhrát adrenalinovou jízdu ve Ferrari po závodním okruhu! A kromě toho můžete ve spodní části stránky hlasovat pro koláž vaší oblíbené blogerky. Já vytvořila tuto:¨

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Používám pěnu této značky a bohužel mi moc nevoní. Vlasům věnuju jen minimum a pořád si říkám, že bych to měla změnit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůně produktů super a zhruba půl roku jsem byl z nich nadšený..pak mě ale po každém použití začala svrbět pokožka na hlavě, takže šly z domu =/

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. Jedine, co se mi na teto znacce libi je vune, jinak zadne pozitiva👎

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  4. já mám vlasy sušší a kudrnaté a ty potřebují notnou dávku péče, bohužel úprava mých vlasů není lehká a pár minut po ránu jim nestačí.. :( :-) A co jsem si oblíbila tak jsou spreje gliskur, které si nastříkám du suchých vlasů a tím je lehce zkrotím.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si za poslední měsíc oblíbila pivní šampón od Manufaktury. Dřív jsem měla docela problém s rychle se mastícími vlasy, ale co používám tenhle, stačí mi, umýt si hlavu jednou za tři dny. Nemůžu než doporučit.
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud stíhám, tak si na vlasy dávám masku, kterou nechávám cca dvě minuty působit.. pokud nestíhám, tak jen umyju vlasy šamponem a následně do nich nastříkám keratin - je skvělý v tom, že nemusim na nic čekat, ani ho smývat a podobně... :)

    Bohužel na péči o své vlasy nemám tolik času, kolik bych potřebovala a nyní mi můj čas ještě mnohem více ubyde.. at žije kombinování práce na HPP + brigády na DPP :D

    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat
  7. Od doby, co mám 2 děti, trochu jde péče o hřívu stranou. Ale musím říct, že už sahám po přírodních produktech bez silikonů.

    OdpovědětVymazat
  8. Já můžu za sebe říct, že když člověk používá kvalitní šampony, kondicionéry a sem tam si hodí na vlasy masku (samozřejmě zahodí žehličku), tak se s péčí o vlasy taky nemusí tolik zabývat ;) Já používám značku Aloxxi http://eshop.aloxxi.cz/ a mám klid :)

    OdpovědětVymazat
  9. No já taky vyzkoušela značku Aloxxi. Vždy jsem měla problém se zničenými vlasy. Nyní jsou vlasy jak hedvábí, dobře se dají rozčesat, a vlasy tak hřebenem při česání nelámu.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem na radu své holičky zakoupila kosmetiku od Aloxxi.Obsahuje směs posilujících peptidů, aminokyselin a hydratačních prvků. Tato kosmetika opraví a vyživí i mé slabé prameny vlasů. Vlasy se mi přestaly lámat

    OdpovědětVymazat