19.10.16

KIEHL'S OBLÍBENCI V PÉČI O TĚLO

Moje velká objednávka Kiehl'su obsahovala i produkty na tělo. V předchozím článku jste si mohli přečíst o mých oblíbencích Kiehl's pleťové kosmetiky. A dnes bych se s vámi ráda podělila o další zkušenosti s touto značkou. Pravděpodobně to bude trochu delší povídání, takže všem zájemcům o tento článek doporučuju vzít si ke čtení nějakou dobrotu :-).


Už jste někdy nakupovali Kiehl's online? Já jejich stránky zbožňuju. Psala jsem to už v minulém článku a napíšu to znovu. Minimalismus a spoooousta bílé barvy je pro moje oči nejlepší. TIP: Pokud máte tuto kosmetiku rádi, určitě vás bude zajímat jejich nabídka dopravy zdarma při objednávce nad 1 500 Kč + 3 vzorky zdarma.


VETIVER & BLACK TEA SKIN-SOFTENING BODY LOTION
Zjemňující tělové mléko
Pokud nemáte rádi parfemovaná, silně vonící tělová mléka, Kiehl's nabízí super východisko. Je jím toto tělové mléko s černým čajem a vetiverem (neboli vousatkou). Vůně je velmi jemňoučká, a tak se při péči o své tělo necítíte jako v převoněné parfumerii. Velice se mi líbí, že obsahuje vitamin E. Během posledních týdnů jsem hledala tělové mléko či krém, který by tento vitamin obsahoval. Chtěla jsem jej především kvůli tetování, kterému by se měl vitamin E dopřávat. Bohužel jsem v drogérii neuspěla. A pak jsem čirou náhodou narazila na Kiehl's a tohle mléko, které mi moje přání s vitaminem E splnilo. Zároveň si jeho zjemňující účinky moc užívám.


INTENSIVE TREATMENT AND MOISTURIZER FOR DRY OR CALLUSED AREAS
Hydratační péče pro suchou nebo zrohovatělou pokožku
Péče o nohy a ruce je velmi důležitá. Já se na ruce u druhých zaměřuju vcelku často. Z rukou poznáte o člověku mnohé. Především právě to, jak o ně pečují. Já si v dětských letech okusovala nehty. Do teď slyším v hlavě mamky hlas, který mě hubuje, že okousané nehty vypadají příšerně. Jakmile jsem někomu podávala ruku při seznamování, styděla jsem se za své ruce. Naštěstí jsem si včas uvědomila, že to je hrozný zlozvyk, které se musím zbavit. Už dávno můj příběh okusování nehtů skončil a já nyní o své ruce dbám, jak jen to jde. Bohužel jsem se nenaučila věnovat stejnou péči i nohám. Proto často bojuju se suchou, mnohdy až zrohovatělou pokožkou v oblasti chodidel. Intenzivní hydratační péče Kiehl'su je na tento problém parádní.


Ryzí a smyslná vůně
Poslední dobou jsem se stala závislačkou na nakupování vůní. Nikdy dřív jsem tomu nepropadla. Stačila mi jedna vůně, kterou jsem si syslila. Teď je v mém kometickém šuplíku tolik vůní, že bych mohla navonět půl světa :-). A tak proč si nekoupit další, že?! Spojení růže a pačule mě mile překvapilo. Abych byla upřímná, nedokázala jsem si představit vůni pačule, protože jsem ji do této doby neznala. Její jemná a sladká vůně společně s květinovým aroma růže je pro mě ideální. Sladké vůně mám nejradši. Vážím si toho, že vůně vydrží po celý den a je dle mého názoru velmi výrazná, a tak není třeba na sebe vylít půlku flakónku před odchodem z domu.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. O značce už jsem slyšela, ale ještě jsem nic nevyzkoušela a vidím, že dělám chybu.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě bych chtěla tuhle značku někdy vyzkoušet, zaujala mě nejvíce ta vůně :)

    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám zatiaľ skúsenosť len s pleťovou kozmetikou Kiehl's a tá nám doma naprosto vyvovuje! :)

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovědětVymazat