03.06.17

PRVNÍ UŠITÉ KALHOTY


Džíny nejrůznějších střihů mě přestaly bavit. Ve skinny džínách se momentálně cítím stísněně, v boyfriendách nepříjemně. Materiál klasické džínoviny mi už leze krkem. Ani nevím, jaké důvody a jaké příčiny za těmito pocity stojí. Rozhodla jsem se tedy porozhlédnout po pohodlnějších kalhotách. Nakonec jsem se vykašlala na obchodní řetězce a poprosila mou úžasnou a šikovnou tetu, zdali by mi nepomohla ušít volnější kalhoty. Z výsledku jsem opět nadšená, a to nejen díky pohodlí a vzhledu, ale i ceně. Tyhle kalhoty jsme ušily z metru látky, který stál 99 Kč. V následujících dnech bych si ráda vyzkoušela šití šatů. Bohužel kvůli zkouškám, přijímačkám a bakalářské práci nemám tolik času na oblíbenou aktivitu, ale jakmile se vše aspoň trochu uklidní, zasednu k Hubertovi a pokusíme se ušít šatečky.

bunda - Mohito | tričko, batoh - Wayfarer | kalhoty - Hubert | červený náramek - Dar pro radost | černý náramek - Elizabeth's Creation | boty - Nike



ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Ty kalhoty jsou naprosto perfektní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cítím se v nich opravdu skvěle! Moc díky za pochvalu! :)

      Vymazat
  2. Téééda! Ty vypadají naprosto skvěle! Povedly se ti. :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak ty jsou boží :) podobné ted dokonce prodavaji v zare
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi moc sikovna. Take se chci naucit sit si sama veci. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě kalhoty hodně sluší Niki :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tééda, moc tě chválím a máš můj obdiv <33. Tenhle střih a typ kalhot se mi navíc fakt líbí a věřím, že pokud sjou ještě vlastnoručně ušité, tak z nich je radost mnohonásobnější :).

    OdpovědětVymazat
  8. Tak kalhoty jsou naprosto nádherné! :O
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  9. Šikovná!! Ja mám veľmi podobné ale sú voľnejšie a tieto sa mi moc páčia!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  10. Všechno je to moc pěkný, ale!! Měla bys sem dát návod a taky, kde jsi koupila látku a tááák:). Prosííím, já to hrozně ocením♥. Jinak kalhoty jsou fakt bomba!

    OdpovědětVymazat