22.10.17

ÚLOVKY ZE SEKÁČE


Napadlo mě zavést tradici v předvádění kousků ze sekáče nejen v outfitech, ale i v samostatných článcích. V outfitech se samozřejmě objeví také, ale předpokládám, že ne všechny, neboť ne všem kouskům, které v second handech koupím, předurčím natolik slibnou budoucnost v mém odívání. Některé kusy oděvů zkrátka nevyužiju na denní nošení, ale skvěle poslouží při jiných příležitostech. Zařazuju tento typ článku do rubriky zachraňování starých kousků, protože i v koupi starého oblečení vidím jeho jasnou záchranu. A nejde tu jen o záchranu odloženého oblečení, které si v mnohým případech odložení vůbec nezaslouží, ale i o ceny. Především o nízké ceny, jež jsou pro second handy typické. Chci vám těmito články ukázat, že oblékat se levně není hřích.

Pro premiéru Úlovků ze sekáče jsem zvolila dva nejnovější úlovky, jimiž jsou svetry, po kterých momentálně pokukuju nejvíc. Přicházející zima si zásobu svetrů prostě žádá. Krémový rolák a modrý volnější svetr jsem zakoupila dohromady za 50 Kč. Rolák jsem vyhrabala mezi dětskými velikostmi. K mému štěstí mi velikost krásně padla, a tak mě úlovek za 20 Kč velmi potěšil. Ani u většího svetru jsem neváhala, protože se ve volnějších věcech cítím daleko líp. I cena 30 Kč pro mě byla víc než přijatelná. Co jste naposledy ulovili v second handu vy? :)


P.S.: Jak jste spokojeni s výsledkem voleb?

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Volby raději nekomentovat. :) Ale ty svetry vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou super kousky! taky ráda nakupuji v sekáčích!

    OdpovědětVymazat
  3. Já svetry moc nemusím, ale tyhle vypadají moc hezky. Hlavně ta baby blue barvička :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. moc se mi líbí ten modrý svetr ♥ já do sekáčů chodím hrozně ráda, naposledy jsem v něm ulovila takovou bílou "slavnostní" košili :)

    OdpovědětVymazat
  5. Svetry vypadají božsky ♥ Já naposled v second handu byla nakupovat v pátek, taky jsem si koupila nový svetr a jsem z něj naprosto nadšená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Modrý volnější svetr je super!! Tak kdy jdeme do sekáče? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda oba kousky jsou luxusní a pokud jde o ty volby ty už tak slavně nedopadly, ale beru to jako výzvu, snad příště bude volba lepší :/.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Oba svetry jsou nádherné. U nás jsem se byla také dívat po svetrech a ztím nic extra, takže to Vinted jistí. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Svetry jsou krásné. Já dřív nakupovala v sekáčích ve velkém (na základce a na střední), ale asi neumím hledat, protože jsem nikdy nenašla nic tak pěkného. Takže tam teď chodím jen když mám zrovna čas. Nebo když sháním něco na focení nebo karneval.



    INKA blog

    OdpovědětVymazat