08.11.17

ZE ŽIVOTA KNÍRKU


Po delší době se nakupila spousta fotek, které si nenašly své místečko v nějakém určitém článku, a tak je s malými popisky opět přidávám do konceptu ZE ŽIVOTA KNÍRKU, kde se dočtete, co jsem kde viděla, dělala či nedělala, co doporučuju apod. Tak psst, zbytek níže. :)



 Ještě tak před třemi lety mi Čapkova tvorba byla cizí. Pravděpodobně jsem do jeho témat musela ,,dospět" a až teď dokážu jeho kvality ocenit. Stydím se za to, že jsem se Čapkovi vyhýbala. Nedávno jsem si přečetla jeho Matku a ta mě dostala do kolen. Mohu jedině doporučit.

 Na balzámech na rty jsem závislá. Bohužel. Nedokážu se odnaučit nepoužívat je. Momentálně je mým největším oblíbencem Labellino.



Přešívání starých kousků v nové nebere konce. Díky bohu! Tahle činnost mě baví a naplňuje skvělým pocitem. Tohle je jedna z posledních přešitých košil.



Otevření OC Chodov - Zúčastnila jsem se otevíračku nové části OC Chodov, kde mě logicky měly zaujmout nové obchody, které se v jiných obchodních centrech nejsou. Překvapila jsem samu sebe, když mě nejvíce neoslovily obchody, ale tato nádherná designová světla. I přesto jsem byla okouzlena nádherným concept storem Czech Labels & Friends, kde nabízejí překrásné věci lokálních návrhářů a umělců.


Seznámení s řadou Elixir Jeunesse - V prostorách The Senses v Praze jsem si prohlédla nejnovější řadu značky Yves Rocher, která bojuje proti negativním účinkům stresu na pleť. Několik produktů jsem si vyzkoušela a jednoznačně mě nejvíc zaujalo sérum.  



Globusu jsem si vyzkoušela novinku Scan & Go, která usnadní nákup a především zkrátí jeho dobu. V dnešní uspěchané době takové pomocníky vítám s otevřenou náručí. Poslední dobou se mi zdá, že se dny zkrátily a že mám na všechnu práci minimum času... Proto se mi líbí vše, co mi čas ušetří. Tahle vymakaná věcička mě ušetřila čekání ve frontě, přepočítávání konečné částky (občas prostě zmatkuju, jestli mám v peněžence dostatek peněz). Scan & Go funguje jednoduše a skvěle. V podstatě jsem NAKUPOVALA PŘÍMO DO TAŠKY. Zkrátka jsem si jen naskenovala položky nákupu sama a nemusela tak řešit fronty u pokladen. Nákup jsem zaplatila u speciálních pokladen, kde jsem nemusela čekat, než na mě přijde řada, nebo než pokladní vše namarkuje. Nakupování tak zabralo mnohem méně času, který jsem pak mohla využít pro důležité věci! Pokud po této věcičce v Globusu pokukujete, ale máte z ní strach (přiznávám, taky jsem kolem ní chodila poněkud ustrašeně), určitě jej překonejte. Věřím, že si Scan & Go zamilujete jako já.



Během října jsem se seznámila i s novinkami od Nivey, mezi něž patří denní, noční krém a detoxová maska. O těchto produktech si můžete přečíst v článku posledních KOSMETICKÝCH ZLATÍČEK MĚSÍCE.




ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. Mně se líbí ta přešitá košile, vypadá moc hezky:) Jinak Nivea je super a mám pocit, že od Čapka jsem také něco četla, ale už během střední.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Ta přešitá košile je opravdu moc pěkná!

    OdpovědětVymazat
  3. Mmmm, po Scan&Go koukám v Tescu, mám z toho ale respekt. Jednou se také odhlodlám, doufám. Protože ty fronty jsou k nepřežití.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ach tie tvoje fotky! Ani môj živo tie je tak usporiadaný ako ony! Nádherné!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat