12.01.18

JAK JSEM SI ZAHRÁLA NA SELENU A DALŠÍ ZÁŽITKY


Začátek roku mi přinesl zajímavou zkušenost v podobě focení a natáčení pro značku Pantene, přečetla jsem několik úžasných knih, ochutnala dobré jídlo, poznala pár pražských restaurací a šila a šila a šila. Co mě během posledních dnů zaujalo, jakým zálibám jsem se věnovala i věci, které jsem si oblíbila jsou k vidění v dnešním článku. Mimo jiné tu najdete i info ohledně soutěže o kosmetické balíčky Pantene a vykouzlení překrásného účesu od šikovné slečny Haničky, která se ve svých čtrnácti letech specializuje na styling vlasů.



Při představení novinky tříminutového zázraku z řady péče na vlasy jsem byla pozvaná na natáčení vlasové proměny. Tříminutový zázrak, výživný kondicionér, jsem si mohla na vlastní kůži vyzkoušet v jednom z pražských kadeřnických salonů. Byla zde přítomna mladá slečna, která vytváří krásné a zajímavé účesy (přikládám Haničky instagramový profil - HairStyleCZ - opravdu stojí za kukačku). Měla jsem tu čest vypůjčit jí svou kštici, aby z ní vyčarovala elegantní účes. Finální podobu můžete vidět výše. Celé natáčení bylo skvělým zážitkem, na který budu dlouho a pouze v dobrém vzpomínat. Jen se na sebe nedokážu dívat ve videu, ha :))). Pro jistotu zůstanu radši u psaní. Ale pokud byste přece jen byli zvědaví, jak finálové video vypadá, přikládám odkaz na Facebook, kde bylo zveřejněno -> ZDE.


Pantene navíc poskytlo několik kosmetických balíčků do soutěže. Stačí nakoupit v Albertu produkty Pantene nad 99 Kč, poslat SMS a výhra může být vaše. Avšak balíček Pantene není to jediné, co výhra obsahuje. Navíc můžete vyhrát účes od Haničky. A myslím si, že to fakt stojí za to. Akce platí od 10.1. do 20.2.2018 na všech hypermarketech i supermarketech Albert. Všechny informace o soutěže se dočtete přímo v prodejnách Albert.



Mikina s potiskem loga Marvelu mi přirostla k srdci. Mervelovky miluju a dlouho jsem sháněla jakýkoli oděvní kousek s jejich logem. Hledání bylo opravdu obtížné. Nakonec jsem úplnou náhodou, jak to tak bývá, narazila na mikinu v dětském oddělení H&M. Teď bych ji nejradši nosila pořád!



Můj nejoblíbenější outfit!
#neniblogerjakobloger #nemamktomuguccikabelku #animichaelkors #nebokarllagerfeld #superhadrynejsouvsechno


Netřeba slov. Farma zvířat je nehynoucí klasika, která v sobě skrývá obrovská moudra. Zbožňuju!


Navštěvuju pražskou Hrabárnu (second hand) a žasnu, jaké nádherné kousky tam jsou k mání. Tuhle bundičku značky GAP jsem ukořistila jen za 59 Kč! V blízké době bych ráda sepsala dva články se sekáčovou tematikou - PROČ a JAK nakupovat v second handech. Budou zahrnovat především moje zkušenosti, ne žádné obecné řečičky. Uvítáte je?


Už půl roku bydlíme s Martinem v Praze a vzhledem k tomu, že jsme oba vášniví jedlíci, hledáme a zkoumáme restaurace pražské restaurace. Tentokrát u nás hodně zabodovala restaurace Šnyt na Praze 9. Ten burger fakt stál za to!


Hned v prvním týdnu nového roku jsem ušila několik tašek. Jako materiál mi opět posloužily staré a nenošené košile. Vytvořila jsem tašky v několika kombinacích barev a vzorů. Přikládám jednu na ukázku.


Někdy se stane, že pointa knihy zůstane čtenáři skryta. Naštve mě, když knížku nepochopím. Ale je jeden autor, u jehož tvorby mi tohle ,,nepochopení" nevadí. Dokonce v tom vidím i jistou krásu. A tím autorem je Kafka.


Do těchto šatů jsem se naprosto zamilovala. Už aby bylo léto... Nebo alespoň jaro! Tolik se těším, až je budu moct vytáhnout ven a užít si v nich krásné počasí. // www.vyprodej-slevy.cz

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. TO musela být super zkušenost! Jinak ty květované šaty mi podobné přijdou a snad jsem i takové stejné viděla na jednom e-shopu. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Slečna je moc šikovná, účes je krásny. Ja som od Kafky čítala premenu a tá sa mi veľmi páčila bolo to absurdné a zároveň celkom smutné. A mimochodom moc sa mi páči posledné šaty! Nádherné!!

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek! Musela to být zajímavá zkušenost, každopádně já při svojí stydlivosti a neoblibou focení mé osoby bych ji asi k životu nepotřebovala. :D
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný účes a ty květované šaty jsou hodně zajímavé! Mám super tip na pánské tašky zde: https://taxido.cz/tasky/

    OdpovědětVymazat
  5. tú marvel mikinu som hneď išla hĺadať na ich stránky :D:D:D keby nemala na rukávoch tie nápisy, už by bola moja ;)

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat