14.12.16

GIORDANI GOLD | DEKORATIVKA, CO STOJÍ ZA HŘÍCH

Desatero božích přikázání bych v dnešní době nejradši rozšířila na jedenáctero. Jedenáctým přikázáním by bylo "nepropadneš kosmetice" :-))). Tohle přikázání by porušila snad každá ženská, kterou znám (i neznám). Pokud se nebojíte božího soudu, mrkněte na dnešní článek, ve kterém bych vám ráda představila čtyři produkty, které rozhodně stojí za porušení našeho fiktivního přikázání.

Značku Giordani Gold běžně najdete na stránkách Oriflame či v jejich katalogu. Tahle značka je oproti jiným v katalogu luxusnější. Proč? Pro svůj luxusnější vzhled, který je většinou laděn do černo-zlatých kombinací, a pro lepší složení, díky němuž dekorativka Giordani Gold vypadá na pleti skvěle. V posledních měsících nepoužívám téměř jinou dekorativní kosmetiku. Tahle mi sedla, jak p*del na hrnec, jak se lidově říká :-).


DLOUHOTRVAJÍCÍ MINERÁLNÍ MAKE UP GIORDANI GOLD
Mým největším problémem při výběru make upu je odstín. Prostě nikdo nedělá make upy přesně v mém vyblitém odstínu pleti. A proč taky, že jo?! Takže ve výsledku jsem buďto moc žlutá, moc oranžová nebo moc bílá. Proto oceňuju make up, který je mému přirozenému odstínu pleti co nejvíce podobný, a který nemusím tři hodiny míchat s dalšími make upy, abych docílila pro sebe nejlepšího odstínu. A tak jsem se pořád seznamovala s novými make upy a hledala ten nejlepší. Samozřejmě mluvím o cenově dostupné kosmetice. Nekoupím si make up za tisícovku, fakt ne (abych nakonec dospěla ke stejnému závěru, jen za víc peněz...). A právě proto u mě zabodoval dlouhotrvající minerální make up Giordani Gold. Netvrdím, že odstín Light Ivory je zcela totožný s odstínem mé pleti, ale opravdu je velmi podobný. Navíc si vůbec nemůžu stěžovat na jeho funkce - dlouhotrvající? ano! a skvělé krytí? - ano!


MINERÁLNÍ KOMPAKTNÍ PUDR GIORDANI GOLD
Přiznám se, že tenhle pudr mě baví především kvůli designu. A abych řekla pravdu, ani nevím, co přesně bych měla pudrům kritizovat. Pro mě, pro obyčejnou holku, která se líčí minimálně, v tom není žádná velká věda. Prostě pudr, no :-). Pochopitelně jsem se setkala se špatnými pudry, které na mém obličeji vytvořily něco nepopsatelně šíleného, ale tenhle mezi ně nepatří.



PALETKA GIORDANI GOLD
Tahle novinka? Jop, palec nahoru. Kosmetická paletka v černém elegantním stylu obsahuje šest očních stínů, dva lesky na rty, jednu tvářenku, jeden rozjasňovač, tři štětce a větší zrcátko. Na cesty ideálka. A samozřejmě nejen na cesty. Oční stíny jsou podle mě nejkrásnější. Myslím, že z této šestice odstínků si vybere každá. Na očích vypadají krásně, protože odstíny jsou skvěle pigmentované, a výdrž je velmi dobrá. Rozjasňovač by sice mohl být lepší, ale i tak potěší. Tvářenka jakbysmet. Leskům na rty se obecně vyhýbám obloukem, takže ty bych vůbec nehodnotila. Každopádně celkový dojem z paletky je "uaaaaaaaaa".



ŘASENKA GIORDANI GOLD ICONIC
Tohle? Tohle je pro mě zázrak mezi řasenkami. Nádherně se mi s ní pracuje. Bohužel kvůli mým rovným řasám nemůžu moc hodnotit natočení a objem u žádné řasenky... Takže pro mě je nejdůležitější, když udělá aspoň něco, co řasy zvýrazní. Žádné žmolky, žádné slepování, žádné drolení, krásně výrazná černá barva, víc než skvělá výdrž. Tak by se daly všechny funkce řasenky shrnout.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

  1. tá maskara je super :) najprv som neverila tomu názvu All in one, ale naozaj spraví všetko čo človek čaká od riasenky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuhle jejich řadu mám ráda, ráda bych vyzkoušela nějaký makeup a ta řasenka vypadá hodně dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tipy. S oriflame kosmetikou nemám žádnou zkušenost, ale třeba se to časem změní.
    Za mě je TOP make up od Mayballine FIT ME.

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní15.12.16 7:18

    Kosmetika vypadá zajímavě. Musím se přiznat, že od Oriflame vůbec nenakupuji - je to kosmetika, která mě nikdy nezaujala a spíše se mi zprotivila (stejně jako Avon). Možná jí někdy dám šanci, ale v nejbližší době nejspíš ne :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že od oriflamu mě také nejvíc zaujala tato řada tím, působí tak nějak luxusněji. Nemáte prosím někdo z této řady vyzkoušený oční linky? Neobtiskují se na víčko? To je takový můj největší problém s linkami. Už i kvůli tomu uvažuji o téhle možnosti, že bych si nechala ty linky udělat permanentně.

    OdpovědětVymazat